Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.
vesele hnojime a roztahujem..
plagron, biobizz..
zaciname prijemne palickovat...tvz..vsude kde se da...
wr mi prijde docela haklive pheno...
zatim asi vse..
takze je to tady
konecne sem se k tomu dostal...
takze update..vysazen phytamin..jinak holky bojujou dale ve vsi zbroji
resime plisen-uvidime jestli to jeste postrikam..
takze photosss.....
Preji pekny den,
dneska aplikovan postrik proti plisni. Jsem sam zvedav jelikoz enhle jsem jeste nikdy nepouzil. Ale na odporuceni jsem ho pouzil. (mikal M)
pred postrikem vsechny kytky protrhany pro lepsi pohyb vzduchu a celkovy prosvet.
dve phena:
1.pheno:Jde zde ale vydet zasadni rozdil v kompaktnnosti kvetu.
zlutesi a vice opadavé listy. Kvety jsou vice uzrale a jde videt ze jsou napred, jsou mene listatnate ale mene hutné.
2.pheno: rostlina neshodila skoro jeste ani list a jsou naprosto kvalitne zelene.Az je musim vice otrahavat jnak by nebyla ab solutne vzdusna= plisen.Kvety jsou ale jeste malo zrale a vice listnate. Dovolil bych si tvrdit ze tyhle budou kvalitativne silnejsi a urcite i mnohem tvrdsi.
Podle zkusenosti z minuleho roku. Priste otom napisu vice.
DNESKA SEM DOSEL NA ZAHRADKU A NEJAKA ZKU***** ZPI-***** CU**** DE**** NAM UKRADLA DVA NEJLEPSI VRSKY..TEDA SPIS DVE PULKY KYTEK..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dva pulky z rastlin? tak to je potom este ferovy zlodejicek. inac je to burtal hnus. skos WR. ja som skosil minuly rok WR 28.9 a uz prezrieval, listy boli do zlta pri suskach.
takze panove a damy..uz se nam to vsecko blizi ke konci..prvni 4 pudou jiz tento tyden..zbytek podle pocasi..chtelo by to 7-10 dni..vsak uvidime..
fotecky jsem delal uz za sera ale tady si je beztak nevychutnate na plno..
ale enjoj
Preji pekny den,
Takze 4 slecny se uz houpaji. prijdou me trosku ridsi ale jinak vypadaji moc šmakózně..
4 holky se jeste sluni..ikdyz slunicko moc nevali...prej babí leto..no uvidime..jeste maji cca 4,5 dnů a pujdou do tmy..
have a nice day..