Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim.........
............souhlasim s tim, jak už jsem tady četl, že ti to asi plenit nebude, když si dal práci se svym....... No já bych mu tam nechal vzkaz - sejít se a zahulit..... uzavřít dohodu......vždyť se o to můžete starat spolu - jeden nemůže, může druhej.. ne???? Taky si uděláš o tom člověku obrázek co je to za člověka, když se spolu sejdete.........
Takhle bych to udělal já....... a tobě přeju..aby ten druhej (ať je to kdokoliv) byl stejně smýšlející jako ty........
No nic ve zlym ,ale pokut tam necha svoje mob. cislo tak ho asi tezko vypatraj (jestli nerika misto halo svoje cely meno a adresu ) a nevim jak by se z cedulky s mob cislem moh dozvedet , ze je kolem jeste jiny pole .
Ten parchant corka stejne jestli najde jedno pole tak si da sakramentsky zalezet na tom ,aby to kolem dostatecne prohledal . Sou to kurvy nenazrany .
Já bych tam ten mobil taky nedával, viz. následující scénář================> dostane to do ruky blbec a už si to fičí na orgány, kde ti posléze orgán zavolá, že se s tebou chce sejít. Sice už jsem tady taky psal něco ve smyslu se s nim sejít, ale odvolávam co sem napsal a píšu co sem nenapsal, že by to mohl dostat do ruky blbec ..., lepší bude zbalit si svých 5 švestek a jít s tím jinam a nebo to tam nechat a uvidíš jestli ti tam něco zbyde. Hele asi nemá cenu kvůli 1 nebo 10 rostlinám mít v lepším případě podmínku.
Mě se před dvěma lety stalo něco podobnýho měl sem políčko asi už od začátku dubna a na 1.máje v poledne kdy sem čekal, že budou všichni buď na obědě nebo se budou probírat z kocoviny po Čarodejnicích sem se vydal pár kytek rozsadit ještě okolo.Když sem šel s kýblem k řece pro vodu slyšim z křoví nějaký šramoty a hlasy tak sem se schoval,abych neprozradil políčko koukám a z křový vylezly dva typy v ruce bedýnku plnou kelímků od jogurtu a lopatku tak sem za nima na férku přišel řek sem jim,že 100metrů tim a tim směrem je moje pole a všechno nejvíc v pohodě.Dokonce mi občas zalil kytí ,když sem byl třeba moc dlouho pryč.
rozhodně bych si nestěhoval kytí někam jinam..... to bych zasadil znovu, času je pořád ještě dost.......
nevim, teorie o cajtech se mi zdá trochu paranoidní, teda jestli tam nemáš samozřejmě 100 kytek (pak by to možná bylo o hubu), protože kdo ti co může při dvaceti kytkách....... tel.č. bych tam taky asi nenechal, to je blbost....
Přijít já na svoje pole, který by bylo zalitý a se vzkazem že má někdo pole o kus dál s výzvou o dohodě a společnym kouřem, neodmítnul bych........
No, koukám že rad jste mi nadělili spoustu...to sem ani nečekal.
Díky vám všem.
Pro bližší nformaci: Kytek je tam 50.
Nakonec sem se rozhod, že to nechám bejt a uvidíme.
Mam ještě jedno záložní políčko s 20 kytima, takže sklizeň snad ňáká bude. Ale člověk nikdy neví...
A´t vám to roste
Tak to já mám stejný zážitek. Taky jsem objevil kousek vedle od jednoho ze svých xxx.. políček políčko jiného majitele...
Nechal jsem mu tedy vzkaz: "Zdar spoluzemědělče, když už jsi tady, zkontroluj prosím Tě políčko ležící SSV cca 45 kroků od Tvého... Jestli se Ti bude chtít, můžeš provést úpravy... Já jsem Ti to tu trošku proplel...
S pozdravem Světu mír Liquid 12.05.02 :-)".
Při další návštěvě (včera) jsem zjistil, že dotyčný mou výzvu přijal, a zanechal vzkaz podobného znění... A pak, že dobrých lidí je málo )).
Já taky zažil to samé akorát, že to bylo asi 10 m os sebe. Oni mi napsali vzkaz odkud jsou a tak. Já odepsal OK nebudem si lézt do "zelí". Vypadalo to, že to bude v pohodě ale když jsem jednou přišel (asi 3 týdny před sklizní) - ejhle kytky nikde. Vyčorovali mě když sklízeli. Svině.
Ale snad ty jsi narazil na lepší lidi. Přeji zdar.
Je tu určitá teoretická možnost, že to byl někdo třetí ale mé indicie mi říkají opak.
a) To místo bylo fakt dobré a opravdu dobře ukryté. Skoro se tam nedalo dostat a neviděl byl ho ani kdybys byl blízko (2 m kopřivy)
b) Ti týpci byli určitě amatéři - to se pozná. Promiň ale kdo by nechával na poli 2 dvoumetrové samce - to jim zkurvilo celé kytky a mě taky - bohužel jsem si jich všiml až když jsem jim to ohlížel a tak jsem to vytrh.
c) Myslím, že když někdo krade kytky tak má strach a krade co nejrychleji ale oni ještě přebírali co si vezmou, trhali palice a stonky nechávali - no prostě amatéři co šli sklízet a sklidili i mě. Myslím