Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To důvodné podezření mají díky těm psům (a ty psy použít můžou)
Držení (bez ohledu na množství) je minimálně přestupek, tak za spáchání přestupku na půdě školy skutečně vyhodit můžou. Nosil bych toho když už, tak málo a U SEBE (= integrovaně do šatstva) Další možnost je uchovávat to v zařízení školy (bacha na otisky) – napříiklad v hydrantu, v učitelském šuplíku, v botě šprta nehuliče v šatně, v řidítkách jízdního kola
Hlavně ne v zavazadle…
Jinak myslím, že vedení té školy jsou pěkní p-čusi. Co na to říkají rodiče, dyk může vyletět každý druhý
ja neříkám že do školy nosím naký géčka, jen mě zajímalo jestli se to konkrétně někomu z Vás stalo právě proto, abych tam nic netahala náhoda je s...., třeba chceš něco vyměnit s kámošem atd.
Prehliadka v škole sa ti naozaj môže stať (ak chodíš do školy ). Našej triede sa to stalo, myli nás vytipovaných, ale práve sme boli na brannom - ÓÓÓ ANOOO. Od tej doby si to vždy schovám pred školou a zoberiem si po škole a je to v pohode.
ALe to s tým, že musíte odýsť z triedy sa mi nezdá. Môžno, že by vaša prítomnosť rušila tých psov, ale pripadá mi to ako totalitné praktiky. Keď nemožeš vidieť ako ti veci prehliadajú nemôžeš vedieť či ti tam niečo nedajú (vlastne môžeš, len to nemôžeš dokázať), ale myslím, že toto by polícia neurobila.
kdyz uz u sebe nejaky huleni ve skole mam, tak si ho nechavam v bunde v satne. hrozi sice, kdyby se zase kradlo, ze by si odnesli s penezenkou i pokoureni - ale mazakum na skole nikdo nic krast nebude ne? udelalo se to takhle na jeden skole (cet jsem to v novinach) - vsechny ostatni skoly se zmuzou akorat na zvani bejvalejch absolutne vypatlanejch fetaku, kteri stoji pred tridou a blbe se tlemi a mluvi neco o tom, ze oni to zkusili, ale my bysme nemeli. mimochodem, nase tridni ma neustale podezreni ze je nekdo zhulenej, vetsinou (vzdycky) ale nikdo o kom si to mysli neni o me taky vi, ze to hulim (kdyz o tom v prirodopise mluvila, upozornil jsem ju, ze se trosku myli a rek ji svuj nazor na travu - pak se me zeptala, jestli jsem to zkusil, tak jsem rek ze jo) a nic z toho nedela...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Dle ¨zákona mají flojdi právo k jakékoliv akci (i užití zbraně) "při podezření ze spáchání zvláště závažné trestné činnosti" . Jestli je držení několika špeků považováno za "zvlášť závažnou trestnou činnost" nevím , ale domnívám se , že je to na posouzení toho kterého orgána v placaté čapce . A nemyslete si , že to ukecáte , když dotyčnému nepadnete do oka , může si vás i bez "sdělení obvinění " předvést k výslechu , popř. k "podání vysvětlení " . V praksi to znamená , že pokud to bude 24 karátovej hajzl , tak si vás tam může nechat 24 hodin . (Vlastní zkušenost)