Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele klidek, kazdej nejak zacina :-) Na druhou stranu ty kytkyvypadaji fakt k svetu. Jak se rika nejvetsi brambory ma ten nejhloupejsi sedlak :-) a tim nemyslim ze si hloupej. Moje nejlepsi uroda na OUT byla taky ta o kterou jsem se vubec nestaral :-)
Btw porid nejakej ventik, to 4kilo a smele do toho. Skill neziskas jinak nez stalym napravovanim svejch predchozich chyb, tzn. musim pestit, pestit a zase pestit :-)
Ok dám na tvou radu,ventilátor seženu a tu 400stovku taky a pak budu dopilovávat další věci,každopádně každý volný čas trávím tady a čtu a čtu a čtu :-)
Ahoj, na těch fotkách to vypadá že máš kytičky nebezpečně blízko výbojky, zkus dát teploměr k vrcholkům pod výbojku a hlídej teplotu. 28* jakobyideal, 31* max, ale raději míň. Jinak opravdu hezkí bush k+ držím pěsti
No ale já už lampu nemůžu dát výše,,,vrchní palička už vypadá připáleně tak je zkusím nějak prohodit a tu menší dám do středu a ty větší na boky,hm:-) po 23h dám další fota::!!
Tak jsem se projížděl faq a zjistil jsem že plno věcí dělám špatně a sám se divím že to vyrostlo,např...půda obyčejná z hypernovy z nějakým tím hnojivem,jinak jsem nehnojil vůbec až později rozprašovačem.Nechal jsem to přerůst tak tedka jsou vrchní palice blízko vybojky a ani jsem nekontroloval ph,ale 2 pokus už bude vymakanější,snad ale tato várka nebude k ůplnému zahození...toho se bojím:-(