Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rovněž si nemohu na AH stěžovat.Někteří growers na něj nedají dopustit..uvidíme časem...nejvíce se to projeví na chuti kouření...Flushingu bude ale i tak potřeba.Ostatně jako u všech hnojek...chce to každopádně odzkoušet.Nicméně doufam v o něco lepší výsledky jako v předešlých pěstech..ostatně kdo né,že?Namísto páchače uvažuji o ozónovém filtru z důvodu úspory místa i výkonu odtahu..
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!
zkusil jsem AH,GH a ATAMI (i v tomhle pořadí) a po tom, co jsem přešel na BíkazZ, už jsem neměl potřebu zkoušet něco jinýho. nejhorší z nich jsou GéHáčka: tři složky, drahý, nic moc výkon, a péHá jiný co tři minuty. u AHáček se mi nelíbí, že je třísložkový a cena. BíkazZ má dvě složky, je levnej, dělá to po tom paldy jako prase a problémy s pH neznám. atami je správná volba. možná jsou i lepší hnojky, ale nemám důvod hledat...mimochodem máš pěknou laborku a v ní pěkný zdravý kytičky, ať se daří
Kytiz jsem opět trochu prostříhal a ty stale rostou...Do výšky i šířky.Trochu mne to udivuje,že stale rostou do výšky a to dosti rychle.Možná proto,že je nepřežíram a držím se zlaté střední cesty:-).Proto stale opakuji,že někdy míň znamená víc:-) Je zde par další fotoz bohužel z mobilu a narychlo to z 18. dne květu.Kytiz jsou na hydro od Atami A+B+PK 13-14(2ml/l)+kys.citrónová v právem bubleru a na Ah v levém..
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!