Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pred 3ma rokmi som ich mal 10 v jednej jame ,stonky 20 cm od seba a boli krásne , vysoké ,dobre sa obsypali a vynosu bolo fakt ze dost,chutilo to sice po hnojive (vdaka nedostatocnym skusenostiam) ale pisalo to nadstandardne....slnko mi tam svieti dost dlho a zatial sa kytky velmi neprekryvaju
Ajajaj ,takze ten Safari mix slizniaky zožrali už úplne,foto by mohlo byť nevhodné pre deti a slabšie povahy ,takže ho radšej neriešim .....
Neprajem nikomu aby mu mladú kytku tak skoro zožrali slizniaky,lebo sú to riadny labužníci a sú dosť vyberaví ....
Mám tu nejaké fotky tých spomínaných neskorších sadeníc ,ktoré som už konecne zasadil na iné,lepšie políčko,kde svieti slnko úplne od východu až po západ slnka,výskyt slizniakov nulový.
Ak má niekto nejaký trik na slizniaky ,alebo pozná nejaký účinný spôsob ako zabrániť slizniakom prístup na rastlinu aj bez chemických príprawkov, tak sem s ním.Vopred thanks !
Don´t worry,be hippie ...
Naposledy upravil Cosmic Farmer 07-07-2008 v 21:10 PM
(len sa bojím že sa to zdegraduje ako minulý rok ked som mal v septembri este polobiele blizne a uz vtedy boli krystale hnedasté a ucinky boli DOOOOWWWNN,unava...hlad... a to nebolo to čo som chcel docieliť...... neviem či to bolo tými 40 stupnovymi teplotami .... ak niekto vie sem s tym .... )diks