Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sice se přiznám, že jsem tvuj thread zatím neměl čas pročíst, ale všiml jsem si, že máš tu 150tu strašně blízko.
V této fázi rostlina nepotřebuje tolik světla, dej ji dál od rostlin zatím
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
To : BůCzeG
Protože sem kokot, splet sem si to když sem nastavoval časovač a teď už to přepínat nechci nevim co by udělaly.
Na růst sem je nechtěl hnojit, koupim pak až něco na květ.
To: grosancho
Je to jen 150W, tak sem myslel čim blíž tim líp. Podle mě čim víc světla tim víc budou růst. Zatim to nevypadá že by jim to vadilo.
Tak další týden za námi, a holky překvapivě rostou dál. Když sem v sobotu přijel domu tak mě mile překvapily, teda alespoň ty dvě.
Jelikož jim narostly další patra, tak sem se rozhod je zastřihnout. Skusil sem FIM, a doufám že se mi to povedlo.Uvidim v sobotu. Taky sem kvůli velikosti a objemu kořenů 2 kytky přesadil do kýblů od Primalexu, aby měly víc místa.
Foto 1. No name, zastřižená, přesazená. Roste nejrychlejc a vypadá docela zdravě.
Foto 2. Papaya, zastřižená a taky přesazená. Roste pomalejc než ta první ale zato se mi líbí víc. Je celkově taková tmavějc zelená a košatější.
Foto 3. Pořád nevim co to je, skoušel sem to porovnávat s oběma modelama a neni to k poznání. Jinak taky zastřižená, je zhruba stejně veliká jako č. 1 před týdnem.
Foto 4. No name, moc se mi nelíbí, oproti ostatnim roste úplně na hovno, listy má 3 cípí a je ze všech nejmenší. Nicméně taky sem jí zastřih.
Foto 5. přelitá papaya. Na to jak vypadá se divim že se ještě žije a roste. Za týden ze vysunula asi o 4 cm. Nechal sem jí tam jenom proto že mi jí bylo líto vyhazovat, třeba se ještě vzpamatuje a poroste normálně.
Foto 6. detail mého provesionálního zaštípnutí, doufám že sem to moc neposral
Čus, tak zas po týdnu přináším nové fotky. Minulé zastřihání se moc nepovedlo, což můžete vidět na fotkách. Většinou kytka rostla normálně dál akorát měla zastřižené konce listů. Největší Noname má už 30cm, což se mi na pět týdnů růstu na největší kytku nezdá moc.
A u jedné papayi je na jednom listu vidět uprostřed takové jakoby propálené kolečko. Doufám že to nejni nějaká necom. Ostatní zatim vypadají zdravě.