Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No každej rok si nechávam na balkoně 1 až 2 kyti a letos to je HB.Je to takovej múj mazlíček v 8l květináči.Myslím,že na tým balkoně ji to stačí.Kdybych ji chtěl dát ven,tak bych mohl jenom do skleníka,co se mě osobně pro tuhle odrúdu moc nezamlouvá.To tam dám radši to AK47,to je ještě prcek tomu by se to hodilo. Co vy na to?Rád si nechám poradit.Děkuji všem za K+ a rady.
PS:přiští týden první report řezů BG+AK co jsou 38 dní ve skleníku u kámoše a já jsem ještě neměl možnost je vidět (nemoc)
Ja si myslim ze hashberry by se ve skleniku darilo v pohode ikdyz ta plisen je dojeb, ja mel minuly rok ve skleniku Ak-48 od Nirvany krasna 2m kytka ale chytla docela pilisen na ni bacha
no ja mysim ze jednu kytku bys tam mel dat,protoze by to byla skoda....ve skleniku to roste krasne....a co se tyce plisne tak je to svine,ale kdyz si poresis nejakej rozumnej postrik tak si myslim ze se nemas ceho bat....at se dari
Kytky jsou zatím nehnojeny,ale chystám dokoupit Plagron:grow a bloom.Přidám ještě fota.
1:Bobble gum,cca-70cm,ale jak do výšky,tak do šířky.
2.Ak47,cca 80cm
Hashberry z balkonu,mám v plánu ji ještě přesadit do většího květináče,asi 30l a pak ji začít zatmívat.Myslíte ,že to má ještě význam,nebo by bylo lepší ji nechat dozrát přirozeně???
Já bych nepřesazoval - podle fotek je v 15l květináču, což je poměrně dostatečnej prostor (taky v nich pěstuju). Nepřesazoval bych zvlášť když chceš zatmívat.
Vzhledem k tomu, že se jedná o indoor/outdoor model, tak lze očekávát, že bude dozrávat trochu později (doba kvetení tuším 65 dnů), tak bych to zatmívání i doporučil. Nevýhoda je ale v tom, že tě to přiková k domovu.
Osobně nezatmívám hlavně kvůli té nutnosti denodenně kolem toho skákat.
Ja jsem doma skoro pořád.Do prace chodím týden rání atýden odpolední,tak nevím jak bych ten čas rozvrh.Hlavně mě zajímá jestli je lepší kytku zakrýt večer dříve a ráno odkrýt později,anebo to zakrýt přez den.O zatmívání jsemse ještě nepokoušel a nerad bych to skazil.
Př:zakrýt kyti v 18:00 a odkrýt ráno v 8:00.Myslíte,že by to bylo takhle dobřě???
Dnes focen Jock.Očividně mu zastřižení pomohlo.Pěkně se rozvětvil a přestal rúst do výšky.Právě z té výšky jsem měl strach,poněvač je na susedovém balkoně.
Dnes poprvé přidávam fota Mandali z orig semínka.Roste si na zahrádce u babičky kámoše.Já osobně jsem ji neviděl,ale je to foceno dnes a fotila ji moje žena.Poslední foto výška kyti je cca 2m.