Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahooj vyměnil nebo daroval by někdo nějaké kvalitní (značkové) semínko(a), pyl nebo řezy za řezy , kytičky nebo semínka mých no name :-) ?? stacilo by 1-2 semínka nebo tak :-) zalezi na dohode. PM
POZOR: Obrovsky Bacha na zmagoreneho clena (((( jaming))))) nepodnikajte snim absolutne nic je to odrbavac prvej triedy,je schopny obtiahnut Vas o tazke prachy,,je schopny vsetkeho.....takze bacha nanho...
Cau, shanim pyl Early Riseru, z nejakeho maleho hezky vetveneho samce, sam jsem jednoho mel, ale bohuzel musel byt zlikvidovan, kdo mi poskytne pyl, dostane hromadu semen, pokud nekdo ma, nebo bude mit, tak PM, diky
Původní příspěvek od Krupieer Za cca 2tydny k odberu pyl Erdbeer x Chronic.....Puvod crosu celkem jasny(teda aspon vetsine clenu)...Kdyztak PM upozornuji NA PM typu ZA kolik atd nereaguju.
zdarec uz se to pomalu blizi a ja nemam vubec zandej dobrej pyl pro moje holky... nemel by nekdo spolehlivej neco dobryho... prosim hrozne moc chci aby si aspon trochu zasukaly nenechte je umrit jako pany