Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Duryska ignoruj, jeho papirovy growroom hovori za vse.
Bez do nejakeho velkoobchodu, ty ceny jsou oproti OBI a podobnejch debilkramu tak 50-70 procent...
klidek durysku, kdo si to bude chtit koupit v Obi, koupí to v Obi, kdo má čas na shánění, lítá a shání to nejlevněji. Tvoje papírová pěstírna je náhodou naprosto v pohodě...
growshopy jsou sice drahé ale poradí ti a je to vždy bez problému....já nejsem žádná domácí kutilka tak než vymýšlet milion větráků s milion dírama za 1800kč tak si radši koupím jeden profi za 2700kč.
nevím jak velkej box máte, že řešíte tahle velký fučáky, ale jestli můžu poradit tak se neprodávaj do kompů jenom malý větrýčky na procesor. docela výkonný fučáky maj na Vynohradský, kousek pod Jiřákem. zkuste tam zavítat a uvidíte, že 1800 Kč je fakt zbytečný!!!jenom to méno tý prodejny si nepamatuju, ale mě příjemně překvapili!!!!!!
za pokus to možná stojí. jinak je takovýhlech krámů s potřebama pro elektrotechniky po praze spousta.
Ja jsem tedka dal ke kyti vetrak - no a vetral tak moc, že my všechny kyti lehly - 2 z nich to nepřežily. Musel jsem zeslabit voltaž a tedka zapinam nepravidelně.
No lidi ja mam 1.1m3 a odtahovej vetrak asi 460m3 a 400w vybojku a abych pravdu rek bez skla pod lampou mam 35 a se sklem okolo 30 stupnu. Trosku musim mit pootevreny dvirka od skrine, aby to bylo jen tak tak. Myslite, ze pomuze rozhaneci vetrak, abych se dostal pod 30?