Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Psilosův Northern Lights-první pokus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Čau, perfektní výkon, KFU.
Jen dva dotazy. Buď jsem to přehlíd anebo to nemůžu spočíst. Kolik to bylo kytí? Já nevím, jestli jsem to přečetl správně, ale viděl jsem, že 721 gramů? Nebo 72? Jestli 721 tak to pod 400W klobouk dolů!
A co ten bubbler? Větší spokojenost byla s hlínou?
Dík

Old Post 19-04-2002 v 11:22 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Váha suchýho Příspěvek č. 18

To Mr.Proper : váha 721g suchýho bez listí a kořenů, tj .včetně stonků. Čistá váha bude určitě mnohem nižší,počítám tak do půl kila. Nemám to všechno ještě oddělený. Chystám se na to tento víkend. Přes všední dny na to nemám moc času. Určitě budu informovat. Škoda, že už nemám foťák, měl jsem ho od otce.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 19-04-2002 v 11:35 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

dík Příspěvek č. 19

díky všem za K+ a specielně odborníkům,to mě těší nejvíc. KDYBY to nebylo v rozporu s pravidlama (Groweru i mejma), pozval bych Vás na ochutnávku.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 19-04-2002 v 12:08 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to psilos:
Jenom ještě něco. Měl jsem dojem, že jsi byl spokojenější víc s hlínou, než bubblerem. Proč? Kytky víc jely? Já jedu v hlíně, ale příští várku chci bubblat jak vo život. Tak proto se ptám, dík.
Dobrej nápad s těma přepravkama od mlíka.

Old Post 19-04-2002 v 12:10 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

to Mr.Proper Příspěvek č. 21

Nejlíp jela hlína, ale je to asi tím, že na bubler nemám ec metr a zřejmě zatím neumím používat hydrohnojiva tak, jak by se mělo. Navíc třeba kostní moučka a dolomit se do bubleru asi nehodí a náhradu zatím neznám. NEBUDU KUPOVAT PREDRAZENY HNOJIVA z Growershopů.Z principu.Prachy na to mám. Je to jako kupovat skunk od dealera. Leda, že by se rozumně zlevnily z litru tak na 1/3. Ano, kilo za každou flašku 3-složkovýho dám.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 19-04-2002 v 12:19 PM
Bruce
Stálý Člen

Karma uživatele Bruce - 26% Pěstitelská

Hydroponie To hnojiva Příspěvek č. 22

Co se tyka hnojiv Psilosi ti můžu říct , že potom co jsem přešel na hydro jsem asi největši chybu odělal levnyma hnojivama jako kristalon hydro,wuxal super a pod., teď mám Adv. hydr. 3-složkovy asi týden v květu a předtím jsem jel na 3 slož.kristalon. Rozdíl ,,kurnik szopa" dost viditelný rostlina zešílela, vypadá brutalně zeleně a monstruozně se roztáhla na Scrogu +-1 zárodek palice na 5*6 cm na platu 80*90 cm.
Myslím si že rostlinky snesou asi tak 1,5 víc živin než z kristalonu hydro anebo wuxalu, ten byl dokonce lepší než kristal., něž se začly projevovat známky přehnojení, holt 3 složk. hn. je si myslím ůplně jiné kafe.
Každopádně ten to výsledek může být ovlivněn i tím že jedu hydro prvně.

Old Post 19-04-2002 v 13:38 PM
Bruce je offline   Profil uživatele Bruce   Find more posts by Bruce   Foto galerie člena Bruce   Click here to Send Bruce a Private Message   Add Bruce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Luxus, profi práce. A navíc ještě poprvé, seš frajer !

Deu

Old Post 19-04-2002 v 17:45 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Palec nahoru VeryGUT Příspěvek č. 24

čau rambo máš to Fuck CooL. Hele co si měl přesně za zvlhčovač, zrovna chci nějakej koupit takže si dělám přehled. Ať to roste a hoří.

ThC^mAn

Old Post 19-04-2002 v 23:10 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Podals moc dobrej výkon ve výrobě své pěstírny,tvoje
kytí jsou skvělí a co říct dodals kvalitní info o pěstírně,
který jsem už skoro nečekal takže karma ti náleží.

Jenom dotaz psal si, že si jel hlínu,bubbler,kokos.
Jak si byl spokojenej právě s kokosem?
A ještě by mě zajímal ten vlhkoměr za kylo - kde?

Zippi

Old Post 20-04-2002 v 13:30 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Příspěvek č. 26

To Bruce:
Díky za radu, určitě když bych někdy ještě jel hydro, dám na Tebe a polevím ze svých zásad. (pro dobro věci)

To THCMAN:
Ultrazvukovej vlhčovač Fakir, koupeno V Korunní u nám.Míru ,naproti obchodnímu soudu.Pražáci asi budou vědět,je to tam, kam se chodí na výpis z obch.rejstříku,pro mimopražský zkusim zjistit přesnou adresu.

To Zippi:
kokos na začátku nejel moc dobře, zhruba po 2 týdnech květu se kyti vzpamatovaly a začaly jet jako ostatní. Kvalita je stejná jako hlína, je toho ale tak o 20%míň.Jelikož to byl můj 1.pokus, neznamená to, že by byl kokos horší. Prostě to asi neumim.Vlhkoměr-firma KONRAD, je to, když se jede z Kulaťáku Koněvovou, tak zhruba v půli je po lecvý straně proluka a jsou tam vidět paneláky. Tak v prostředním z nich.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-04-2002 v 11:41 AM
manin
Stálý Člen

Karma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

K+

MaNiN

Old Post 22-04-2002 v 14:55 PM
manin je offline   Profil uživatele manin   Find more posts by manin   Foto galerie člena manin   Click here to Send manin a Private Message   Add manin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

vůbec nevim to byla blbost

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 01-06-2002 v 00:30 AM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maiden
Nový Člen

Karma uživatele Maiden - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jedním slovem"Nádhera"

Old Post 04-06-2002 v 21:53 PM
Maiden je offline   Profil uživatele Maiden   Find more posts by Maiden   Foto galerie člena Maiden   Click here to Send Maiden a Private Message   Add Maiden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marigator
Stálý Člen

Karma uživatele Marigator - 29% PěstitelskáKarma uživatele Marigator - 29% Pěstitelská

Dotaz To Psilos Příspěvek č. 30

Jo chlape je to fakt paráda.Nejvíc mě zaujal ten odtah do tý stoupačky.Já sem vo tom přemejšlel taky ale furt mám strach ,že to pude lidem do bytu.Když dělá sousedka řízky nebo tak něco tak to taky čuchám(bydlim nad ní).Myslíš že to lidem fakt nepude do bytu?Máme čtyřpatrovej barák,bydlim ve třetim.

Old Post 04-06-2002 v 23:58 PM
Marigator je offline   Profil uživatele Marigator   Find more posts by Marigator   Foto galerie člena Marigator   Click here to Send Marigator a Private Message   Add Marigator to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marigator! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

stoupačky Příspěvek č. 31

No, já bydlim až nahoře a jak známo,teplej vzduch dolu nepude a tak to mám bez problému. Myslím si, že stejně, jak cejtíš řízky od sousedky, tak bude i soused nad Tebou spolu s těma řízkama cejtit i ganju. Radši zkus nějakej uhlíkovej filtr. Fakt se to vyplatí,lidi jsou svině. (hlavně sousedi)

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 06-06-2002 v 07:52 AM
coach
Stálý Člen

Karma uživatele coach - 55% PěstitelskáKarma uživatele coach - 55% PěstitelskáKarma uživatele coach - 55% PěstitelskáKarma uživatele coach - 55% PěstitelskáKarma uživatele coach - 55% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 32

Gratutuji. Jsem rad ze se ti to tak povedlo
Vypada to vazne paradne K+

Old Post 06-06-2002 v 09:34 AM
coach je offline   Profil uživatele coach   Find more posts by coach   Foto galerie člena coach   Click here to Send coach a Private Message   Add coach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás