Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » co je lepší
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
šéfik libica
Stálý Člen

Karma uživatele šéfik libica - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

koukám tady jsou samí lepší lidi lepší se je neptat stačí to říc normálně a né tady ze sebe dělat hvězdy

Old Post 02-03-2008 v 18:17 PM
šéfik libica je offline   Profil uživatele šéfik libica   Find more posts by šéfik libica   Foto galerie člena šéfik libica   Click here to Send šéfik libica a Private Message   Add šéfik libica to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Jo u nekterych threadu s tebou 100% souhlasim ale myslim si ze odpoved na tvoji otazku bys tu v klidu nasel. Ale mas pravdu a navic dys si vemes ze se to da po vysvetleni cely smazat. Takze ze´s zalozil novej thread by ti nemel nikdo vycitat, existujou admini..

Old Post 02-03-2008 v 20:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šéfik libica
Stálý Člen

Karma uživatele šéfik libica - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Přesně tak já vim potom jsem to v poho našel,ale stačí to říc normálně ne a by tě tady prudili jak hovado,ale lidem co mi poradili děkuji

Old Post 03-03-2008 v 05:56 AM
šéfik libica je offline   Profil uživatele šéfik libica   Find more posts by šéfik libica   Foto galerie člena šéfik libica   Click here to Send šéfik libica a Private Message   Add šéfik libica to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

cau mohli by mi prosim vas nekdo poradit jel sem 1sklizen pod sestikouli a docela me dostla ta spotreba tak sem se rozhodl ze tam lupnu 400w nebo jen 250w.

moje otazka zni mam predradnik na 600w,muzu na nej zapojit 400w nebo 250w?dik za rady mejte se!

Old Post 14-09-2008 v 19:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lowrider
Stálý Člen

Karma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

trosku OT,ale kolik si dal za tu elektriku za jedno kolo? Jinak ten preradnik myslim nepude.

Outdoor 2008: First Bud Ve znamení obřích výnosů ze zákeřných indik.
Outdoor 2009: Land Of Sensi Ve znamení pozdní sadby a orosených sativ.
Outdoor 2010: Bush Doctor´s Garden aneb zelená masa

Old Post 14-09-2008 v 21:32 PM
Lowrider je offline   Profil uživatele Lowrider   Find more posts by Lowrider   Foto galerie člena Lowrider   Click here to Send Lowrider a Private Message   Add Lowrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od shoortie
cau mohli by mi prosim vas nekdo poradit jel sem 1sklizen pod sestikouli a docela me dostla ta spotreba tak sem se rozhodl ze tam lupnu 400w nebo jen 250w.

moje otazka zni mam predradnik na 600w,muzu na nej zapojit 400w nebo 250w?dik za rady mejte se!

Jen to tam lupni,, pak uvidis jak ti ta vybojka lupne ..
Zapomen na to je to pitomost rvat na silnejsi predradnik slabsi vybojku.

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 19-09-2008 v 19:44 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás