Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo u nekterych threadu s tebou 100% souhlasim ale myslim si ze odpoved na tvoji otazku bys tu v klidu nasel. Ale mas pravdu a navic dys si vemes ze se to da po vysvetleni cely smazat. Takze ze´s zalozil novej thread by ti nemel nikdo vycitat, existujou admini..
cau mohli by mi prosim vas nekdo poradit jel sem 1sklizen pod sestikouli a docela me dostla ta spotreba tak sem se rozhodl ze tam lupnu 400w nebo jen 250w.
moje otazka zni mam predradnik na 600w,muzu na nej zapojit 400w nebo 250w?dik za rady mejte se!
Původní příspěvek od shoortie cau mohli by mi prosim vas nekdo poradit jel sem 1sklizen pod sestikouli a docela me dostla ta spotreba tak sem se rozhodl ze tam lupnu 400w nebo jen 250w.
moje otazka zni mam predradnik na 600w,muzu na nej zapojit 400w nebo 250w?dik za rady mejte se!
Jen to tam lupni,, pak uvidis jak ti ta vybojka lupne ..
Zapomen na to je to pitomost rvat na silnejsi predradnik slabsi vybojku.
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley