Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Te, mas to pekne vymysleny..Jestli to chapu spravne, tak pouzivas soubezne DVE lampy 250W a 400W..Taky uvazuju o necem takovym, ale kamos, Shadowman mi rikal ze pri tyhle wattazi zanikne efekt 250W lampy a je to jako kdybych svitil jenom tim 4kilem..Podle me jde preci o svetelnej tok a ten by se mel scitat..Muzete mi pls nekdo poradit jak to skutecne je? peace&power
jo kamo mas pravdu!! ta 250w je svetlem od 400w prebyta !!! je to dobre jen v pripade ze neosvitis celej prostor 1 lampou.... planuju vymnenit 400+250 za 1* 750w tak uvidime....
Naposledy upravil spacekutil 19-04-2008 v 12:02 PM
ja mam skusenost s 250 - 400 - 250 a to svetlo se tam krásně rozprostíralo ten sv. výkon byl krásně rovnoměrně rozloženej takže žádný presvícení a po krajích mín, jak by to mohlo nastat se zmiňovanou 1x 750W Jestli můžu kecat tak bych to viděl spíš na 2x 400W určitě to bude mít lepší efekt než 1x 750W
Jinak máš to moc heský a Káčko si zasloužíš to bez debat....
No, asi to stejne zkusim s obema lampama, cim vic wattu tim lip..sem zvedavej na tvuj vynos, ten by taky mel napovedet, jak moc je ta 250 navic efektivni...
Ten sv. tok se mi krásně jakoby "ROZTEKL" rozprostřel rovnoměrně a všude byly optimální podmínky skoušel sem to s LUXmetrem a všude stejná intenzita. 4kylo uprostřed bylo v křídle A-VING a 2apůle kolem měly stínítka z čóršopu z pouličáků co měnili silničáři (Holt takoví poklady se nemaj nechávat válet u silnice) ty 250 byly cca o 15Cm níž než to 400W. Ze začátku sem si taky lámal hlavu "Jak na to" měl sem tam prvně 2x400 ale 250-400-250 mi prijde efektivnější... záleží samozřejmě na posátce jestli potřebuješ prosvítit vysoký sativky nebo níský indický salámy.... O výnosech nemam přehled - nevážim ale 250-400-250 bylo na 100% výnosnější než 400-400