Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
musim zehnat kabel od fotaku ked sem se stehoval tak sem ho stratil ale vynasnazim se inac ted jedu 13den rostu a neuvjeritelne listi mam myslim velikost.
jedu ted chronic z rezu a na rustu jsem ho nechal presne 3 tydny, je to ideal? nebo staci i min? dival jsem se ze doba kvetu je asi 55-60 dni, jaky jsou vase zkusenosti?
Původní příspěvek od fly.com jedu ted chronic z rezu a na rustu jsem ho nechal presne 3 tydny, je to ideal? nebo staci i min? dival jsem se ze doba kvetu je asi 55-60 dni, jaky jsou vase zkusenosti?
S tím příspěvkem ses trošku utnul, ne? Když budeš líp hledat, tak zjistíš, že z řezu můšeš přepnout třeba po týdnu. Jedná se o dospělou rostlinu.
S tím příspěvkem ses trošku utnul, ne? Když budeš líp hledat, tak zjistíš, že z řezu můšeš přepnout třeba po týdnu. Jedná se o dospělou rostlinu.
tak utnul-neutnul .. todle je thread o chronicu, je mi jasne ze z rezu muzu prepnout po tydnu, nebo rovnou jet 12-12, ptam se tady proto, ze chci zjistit co je pro tendle model idealni, stran vynosu, mozny vysky, vetveni atd. ssrry ale snad neni nic divnyho na tom se zeptat na to tech, kteri maj s timdle modelem dostatek zkusenosti ne?
tak utnul-neutnul .. todle je thread o chronicu, je mi jasne ze z rezu muzu prepnout po tydnu, nebo rovnou jet 12-12, ptam se tady proto, ze chci zjistit co je pro tendle model idealni, stran vynosu, mozny vysky, vetveni atd. ssrry ale snad neni nic divnyho na tom se zeptat na to tech, kteri maj s timdle modelem dostatek zkusenosti ne?
Zalezi na tom kolik mas mista
jestli jo tak je klidne nech na rustu 3 az 4 tydny zalezi jak rychle ti porostou.
Meho chronera jsem jel ze semen
rust 35 dni,vyska 35 cm
po prepnuti se vytahly jednou tolik na 60 az 70 centaku
coz se mne hodi do kramu
mnel si vytahnout nake info od tveho rizkare
no vyska u me v roomu pro rust asi 120, jedu z rizku, jel jsem na rust cca. 21 dni coz mi prijde, ze bylo asi malo a ted se to projevuje asi i na vynosu a velikosti palic .. nevim zda se mi ze je asi lepsi nechat to na ty 4 tydny a pokud mozno asi nezastirhavat vubec a nechat jen byt .. dle myho nazoru u chronicu je lepsi min vetveni nezli vice .. jaka je teda otazka vysky po prepnuti vs. vynos v pozdeji dobe? hraje tech 10 dni navic podstatnou roli? prepinal sem asi na 25-30 cm.
Původní příspěvek od fly.com no vyska u me v roomu pro rust asi 120, jedu z rizku, jel jsem na rust cca. 21 dni coz mi prijde, ze bylo asi malo a ted se to projevuje asi i na vynosu a velikosti palic .. nevim zda se mi ze je asi lepsi nechat to na ty 4 tydny a pokud mozno asi nezastirhavat vubec a nechat jen byt .. dle myho nazoru u chronicu je lepsi min vetveni nezli vice .. jaka je teda otazka vysky po prepnuti vs. vynos v pozdeji dobe? hraje tech 10 dni navic podstatnou roli? prepinal sem asi na 25-30 cm.
Hele tady hraje roli tisic faktoru,chtelo by to fotku a trochu infa
jinak na vysku 120cm jsi to prepnul tak akorat
kytule nestriham ,kort chronika je to skoda se pripravit o mega bambuli
Původní příspěvek od fly.com no vyska u me v roomu pro rust asi 120, jedu z rizku, jel jsem na rust cca. 21 dni coz mi prijde, ze bylo asi malo a ted se to projevuje asi i na vynosu a velikosti palic .. nevim zda se mi ze je asi lepsi nechat to na ty 4 tydny a pokud mozno asi nezastirhavat vubec a nechat jen byt .. dle myho nazoru u chronicu je lepsi min vetveni nezli vice .. jaka je teda otazka vysky po prepnuti vs. vynos v pozdeji dobe? hraje tech 10 dni navic podstatnou roli? prepinal sem asi na 25-30 cm.
Jak silnou máš lampu? Řekl bych, že jsi to trochu přehnal s tou výškou. Jinak, pokud jedeš z řízků, tak doba růstu je naprosto nepodstatná, můžeš přepnout klidně po týdnu, potřebuješ pouze rozvinutý kořeny. Zaštipáváním si ušipneš akorát horní palici, snad všechny indoor odrůdy se dostatečně větvěj samy.