Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Machoman:
-ja mel ty 400w z drivejska,takze se mi nechtelo utracet za novy komplet(600w)ale asi v dalsim kole zainvestuju
-RVK sem dal jak na zacatek tak i nakonec...je to myslim lepsi...
-noo..sice je to ve sklepe..ale ten sklep je hrozna kur*a...venku je zima...tam je teplo...venku je teplo,tam je zima...takze je to slozitejsi....
Ale asi se nato vyprdnu...udelam tam jen privod z venku do pestirny...do pestirny dam filtr a ufo mimo a bude to fucet do mistnosti...nebo ja fakt nevim...mam ztoho hlavu jak balon...vic na http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
!!byl tu trosku mensi vyskyt svilusek..v bauhazu jsem koupil jakysi 3g sacicek a postrikem primo na ne!!aplikoval jsem ho vsude kde se dalo!!ale uz je to vporadku!!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley