Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Česká Pošta - prohledávání zásilek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Před nedávnem jsem dostal otevřenej dopis, pošťačka ho dala omylem někomu jinýmu a ten ho aspoň vrátil. Asi by si člověk moh stěžovat a takový, ale to už musí stát za to. Rozhodně bych nepodceňoval balení, pokud chci mít jistotu. Pokud není balík nebo psaní poškozený, nemáte minimální šanci na náhradu, to by pak totiž mohli lidi záměrně posílat poškozené věci. Peníze se maj posílat složenkama a ne v obálce, pokud o ně nechcete přijít. Jinak nevím, kde kdo vzal, že u PPL, UPS a ostatních máte 100% jistotu, že se nic nestratí apod. U vás to totiž naložej, dovezou to do překladiště, tam to vyložej, ráno to naložej do jinýho auta a jedou s tím na místa určení. Riziko stráty či poškození je možná větší než u pošty. Taky se mi konkrétně u PPL stalo, že mi zásilku vozili týden po republice, než se dostala do správnýho auta.
Závěrem: pošta je relativně spolehlivá a laciná, stačí si jen vybrat správnou službu, např. obchodní balík - pošta ručí za doručení do druhého dne, cena 100-150,-Kč, nikdy jsem neměl problém, pouze jednou, né vlastně dvakrát byl obsah rozbytej, za to ale pokaždé mohlo zabalení.
Když už budete chtít využít nějaké zásilkové služby, zkuste Top-Trans - je to to samý jeko UPS a PPL, ale maj ceny srovnatelný s poštou. U ostatních počítejte tak s 350,- Kč minimálně.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 07-01-2008 v 17:57 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to JAHmaican:souhlas,né vždy je na vině pošta

ale je fakt že se mi semínka doručila v otevřené obálce,nebo i kolikrát hodně rozdrcená,Česká Pošta se k tomu chová jako prase
občas mi přijde,že na to snad z prdele šlapou,nechápu

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 07-01-2008 v 17:59 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Radoslav: No řekl bych že nemáš skoro nikde jistotu, stát se může všechno. Ale s tou cenou bych moc nesouhlasil objednával jsem teď docela hodně od PPL a že by to bylo draší jak ČP bych neřekl myslím že 120 je docela normální. A myslím na klecka.cz měli dokonce draší ČP neš PPL.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 07-01-2008 v 18:11 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Dneska sem posilal dobirku, takovej malej lehkej balik a stalo to kilo, paxem sel poslat doporucene typanovi vybojku a stalo to sest petek, coz je docela kruty, minulej rok stala dobirka cca 70,- a doporucene to stalo kolem 30,- takze ČP vyrazně podražila, mrdky jedny....A aby to nebylo OT, tak MR.MENE, hele to, ze ti otevreli obalku na poště je dost nepravdebodobny, ikdyz né nemožný, ale proste nepravdebodobny uz jen kvuli tomu ze ti to prelepili paskou ceska posta....a proc tö udeali? no protoze pri expedici se to proste rozlepilo, roztrhlo, tak bud rad, ze ti to zalepili....

EDIT: jo a jako si nedelej ani prdel ze ses nesel hned na postu zeptat co to ma znamenat bo proc to je takhle prelepene?!

23

Naposledy upravil indicky-konopi 07-01-2008 v 18:51 PM

Old Post 07-01-2008 v 18:42 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

to mr.Men: hele a nemohlo se stát, že by se to omylem rozbalilo při přepravě, a tak oni to zalepili..? jednou mi taky přišli nějaké knížky v potrhané obálce, ale neměl jsem to štestí aby mi to zalepili. a toho poštmistra si se neptal proč to tak je?

Old Post 07-01-2008 v 18:44 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to JAHmaican: velmi výstižné lol

Old Post 07-01-2008 v 18:47 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

A nezpůsobuje to rozmačkání blbě zabalených semínek orazítkování toho dopisu?

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 07-01-2008 v 19:03 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Hele, jeden týpek tady vod nás na poště makal a řikal, že tam se s tím hází jako s šutrama a je jim to u řiti.
Prej na to ráno nemají čas ( musí zásilky roztřídit a pak rozvozit)

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 07-01-2008 v 19:12 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

jj, kdo si myslí, že mu pomůže poslat to PPL je naivka. Házejí s tím taky a reklamace? To je běh na dlouhou trať - bezesrandy - nejlépe ten balík vyfotit před odesláním, polepit cedulema křehké a neklopit a zásilka stejně dorazí rozmlácená... Nemyslím teda malý balík, ale posílat PPL či ČP (s jinýma skušenosti mám jen malé) TV, Monitor či něco podobného je docela hazard...

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 07-01-2008 v 19:21 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

No takhle odlepit se to nemohlo protože ten cíp jak se lepí na tu obálku tam není je to ušmikli a utrhli kdyby to bylo jen přelepeny tak sem nepíšu to by bylo asi jasny, a nevím proč by si tam jen tak někdo psal NEG. nevím jestli je to značka toho že se to rozlepilo. No přišla to někdy v dvanáct něco coš bylo nějaký divny tak sem to zacvaka a co bych se ho ptal kdyš to jen donese. A na poště by mi řekli nic se vám neztratilo tak si nestěžujte. A nikam bych se nedostal jako vždycky.

Prostě ČP si s těma balíkama může dělat co se jim zlíbí a nikam se nedovoláš!!

Jinak je mi to vcelku jedno nic se nestratilo jen mně to v tu chvíli docela nasralo že si každej může otevřít obálku podívat se jestli tam není nic drahýho a kdyš tak to přelepit s tím že se to rozlepilo:.

A jinak mi má zítra přijít LCD televize přes PPL tak mně nestrašte...

Zitra pisnu jak to dopadlo po dnešku...

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 07-01-2008 v 19:47 PM

Old Post 07-01-2008 v 19:40 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Pánové mohu vás upozornit, že jsem byl párkrát na depu DPD když se třídí balíky a funguje to asi způsobem, že od kamionu jede pás a kdo je u toho, tak to vyndavá a hází doručovateli co mu to patří, nebo to hází k hromadě toho doručovatele.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 07-01-2008 v 21:22 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Ahojte, Mne sa zase narozdiel strácali CD z časopisu PC Revue,
Na pošte mi povedali, že to prišlo už bez toho CD a nevedia o žiadnom CD čo by sa stratilo.
Tak ťiež sa mi stalo, že prišla veľká obálka a evidentne bola natrhnutá.
Poštárka mi zdelila to isté. Obálka vraj prišla už poškodená.

Čerpám informácie, študujem.
Nepredávam, pestujem.
Nepotrebujem peniaze a ani karmu ku štastiu.
NEMÁ RÁD VYHULENÉ TROSKY
každý môže vedieť, čo chce

Old Post 07-01-2008 v 23:00 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toti46
Nový Člen

Karma uživatele toti46 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

¨to take špinavosti znám aj ja,objednal som si tyžden pred vianocami zo ostravy všetko ok,ale semena cez česky seedbank mi nedošli do teraz,fuj tajbl.,.,.,napísali mi meilom obratom,že bylo zasláno zboži,ak nepride,tak pošlite najprv keš cez banku na učet.,,ja som poprvy krat objednal,nikdy do teraz som nemal problemi zo grawchopom z ostravy,ale semienka su fuč,tak sotavam pri mojom starom overenym CLOUD#7.,,.zdar at všetko rastie.,

Old Post 08-01-2008 v 07:24 AM
toti46 je offline   Profil uživatele toti46   Find more posts by toti46   Foto galerie člena toti46   Click here to Send toti46 a Private Message   Add toti46 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Locus
Česká pošta jsou zmrdi. Pravidelne se mi ztraci cenne baliky, pravidelne se setkavam s tim, ze baliky jsou prohledane zda tam neni neco uzitecneho a pokud ano, tak to tam chybi. Takze pokud mozno, nechavam si to vozit PPLkem a nepojisteny baliky a psani neposilam.

To se mi zdá trochu přitažený za vlasy. NÉ, nejsem pošťák .
Pokud je obal poškozený, nebo není originálně zabalený, viz zdejší obálka, musí si to člověk před převzetím zkontrolovat, pak už je samozřejmě pozdě. Pokud přijdete na to, že něco chybí nebo není v pořádku, je pošta povinna vám ztrátu uhradit.

To asi půjde těžko ze semínkama , ty se musej dobře zabalit.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 08-01-2008 v 11:30 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Taky mam neco k ČP, serou me postacky, jedna tlusta a blbe se smeje a druha asi absolutne negramotna a nesympaticky vypadajici, a jeste maji ve zvyku, misto zazvoneni, nebo proste, misto aby ti dali do schranky papirek, ze to mas na poste, tak troubi pod barakem jak debil, nejvic me to sralo, kdyz me chodili doporuceny a mel sem po nocni a troubili, nebo prijedou k sousedum, ty maji slepyho psa, kterej nekouse a taky troubi, ten zvuk jejich klaksonu me bytostne sere!

Jinak sem spokojeny s PPL, klidne jim necham i nejaky dyzko, za to, ze je vzdy vse v poradku

Old Post 08-01-2008 v 11:38 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easy.green
Nový Člen

Karma uživatele easy.green - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to by člověk nevěřil jak hodně se dá kecat o český poště

Old Post 08-01-2008 v 13:01 PM
easy.green je offline   Profil uživatele easy.green   Find more posts by easy.green   Foto galerie člena easy.green   Click here to Send easy.green a Private Message   Add easy.green to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás