Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže informace ? tady jsou !!!
skřín : v190xš95xh60 , lampa 400wHPS , ve skříni osazeny dva ventilátory s regulací 1-230m3,2-90m3.lampa je od kytek odizolována sklem .
semínka 6x WW od Bushdoctor , 2x no name , 100% klíčivost, všechno samice.pěstováno v hlíně s příměsí keramzitu a perlitu.kytičky jsem nezastříhával (jak správně rozpoznal Haman ) .je to můj první pokus indoor a tak se stále učím a zkouším.všechny informace jsem čerpal z Growru , nikoho se neptal a stále hledal.
kytičky rosty káždá jinak rychle z čehož jsem byl značně na nervy !!14.1.2002 zasazena nakíčená semínka,14.3.2002 přepnuto na květ.hnojivo Krystalon Start a plod+květ .hnojil jsem moc neb jsem jednu kytí já kretén spálil(viz.foto)
nevím co by Vás ještě zajímalo , zeptejtese odpovím.dále uvítám postřehy co jsem zvoral , případně co bych měl změnit , vylepšit atd.
nazdar ufo .
Vypadají fakt pěkně a začíná se mi zdát, že když nezastrihneš, tak holky zaberou aspoň míň místa, jsou fak fešný.Ten růst mi dělá taky problemos ale malinké sou zas šaleně košaté a proto motej dlouho a pořádné.