Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ve FAQ se pise, ze v listech jsou ziviny, proto neni dobry je uplne odstranit, ale jen zastrihnout tam, kde vadi svetlu aby proslo do spodnich pater. Muzu to jen potvrdit, protoze na kytkach, ktery jsem hodne prosvetlil byly vyrazne horsi palice.
Kytky jsou hezky, tak at dobre dozrajou! :-) booboo
no zistil som ze som mal nejaky problem z taimerom a neviem jako dlho to trvalo ale uz je zavada odstranena tak sa uvidi jak to pojde dalej. po precitani temy ziarivky a hps sa zamyslam ci by som nemal kupit 400w sodik na dozretie a spravit im viac miesta nech sa este roztiahnu
no uz to bude dufam lepsie lebo uz mam objednanu 400w komplet sadu a growbox rozmerov 1mx1mx2m a sobotu to vsetko dostanem takze rastlinky ktore sa mi tak moc vytiahly za usporkou pekne poroztahujem do sirky a bude to snad lepsie.takze sobotu bude velka aktualizacia
tu su dalsie foto.rastlinky maju vela vyhonkou pri spodku tak ich vyuzijem a hned na prvy raz sa pokusim aj spravit nejaky ten klonik nech nemusim potom zase cakat na semena
no prave ze uz to je asi treti tyzden alebo tak nejak a sisiek stale este nikde a az teraz sa zacinaju ukazovat.odkedy som ich prepol na kvet tak sa zacali hrozne tahat do vysky vytiahly sa minimalne o 20cm no ale snad z toho cosi bude v sobotu instalujem 400watovy sodik lebo som zistil ze pod usporkami to moc nekvitne.no co uz sak je to len prvy pokus a druhy bude o moc lepsi to uz viem teraz
snad to nejak preziju ja verim tomu ze im HPS len pomoze a nie uskodi no kazdy sa uci na vlastnych chybach
tu prvu fotku si pozrite takto vyzera zakvitajuce voodoo
a rastlinky som uz prestahoval do boxu rozmerov 1.2mX1.2mX2m a zajtra do toho boxu hodim to 4kilo dneska som tam este zavesil ecolite a zajtra ich poroztahujem a spravim im nejaky ofuk a takisto sa s nich pokusim spravit nejaky ten klonik preto som si dneska zohnal ten gel menom CLON IT a rockwoll alebo jak sa to vola
no dneska vsetko prerabam montujem odsavanie a sodikovku a nejaku ventilaciu a rozmyslam jak vysoko by som mal ten sodik dat nad vrcholky rastlin myslim ze tak 45 cm alebo tak nejak no neviem ci to neni malo tak mi niekto poradte prosim
no tak uz su pekne pod sodikom a z odsavanim a ofukom.nemam ale doriesene chladenie a len som nastavil odsavanie k sodiku ale to sa este nejak dorobi a bude to lepsie snad a este ich zajtra poroztahujem a dam sodik blizsie
to odsavání teplýho vzdchu od lampy máš celkem špatně pořešený(viz fito č3). Teplej vzduch de nahoru, takže by bylo lepší kdybys udělal díru do stínidla ( komínovej efekt). Takhle ti utíká dost tepla.