Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
děkuji za odpovědi Duffy duck .FAQ jsem prolejzal už tolikrát,ale pokadždý tam něco najdu co sem přehlíd...odpolko začnu ty výhonky tahat od kytky dál at si taky užijou světlo.jináč fotky máš taky pěkný .....
ps: vevíte co to může bejt s listama(na horních hnědé ťupky a spodní jemně do žluta,nemaj tak sytou barvu jako ty horní? já mám pocit jestli to není tím že mám vyší Ph . posílám foto
Čus,připadá mi to jako trocha přelity? Kytky se spodních listů časem zbavují samy,ale to není tvůj případ.Zkoušej si ty květináče občas zvednout,časem zálivku vychytáš-v hlíně u hodně lidí problém s přelitím.Jak už bylo řečeno,měřil jsi alespon ph?
7,5 je mega tak tos asi FAQ neprolez nebo ses slepej (cist asi umis). kdyz nemas mince na pH metr zajdi si do akvaristyky kup si za osm petek pH test a posefuj si to niz tak 5,5-6 by mohlo stacit ale prvne radsi to nizsi cislo at snizis pH substratu ono se to vyrovna........pH je mooooc dulezity...ser vus