Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc se mi to líbí. Hlavně kvůli tomu, že jsem se tam našel taky... vybral jsi mně moc dobrý místo, tam vlevo v rohu hned vedlo toho pěknýho zadečku . Moc děkuju
Jinak jestli by z toho něco bylo, tak určitě jdu do toho. Jestli tričko nebo kalendář, ale myslím, že by plakát byl výbornej. Mohl by to někdo realizovat?
Původní příspěvek od Janxu jo tak to tvy piemko me dostalo. toho sem si vubec nevsim, ze je to tam napsany ted se mi to libi jeste mnohem vic. myslis, ze si toho nekdo vsim??
Je myslel, ze je to na prvni pohled videt, ale asi je to tim, ze o tom vim....
heeej tak to je velkej mazec já si toho vůbec nevšim ale jak o tom víš tak je to jasný
jak ty patlanice ve kterejch máš něco vidět (nic ve zlym )
mooc dobrý to stojí za tisk..
big up, nigga...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
berte s rezervou .. niesom grafik .. bol som zhuleny a spravene je to za necelu polhodinu medzi tym som jedol atd ... spravene z par obrazkov co som mal v pc
Jacku- nezlob se na me, ale ty tvoje navrhy sou takovy jako tezce komerecni, nebo nevim, jak to popsat, spis to vypada jako tricka s potiskem od Vietnamcu, to nosi nejvetsi debilove, vsude spouta listu, ty barvy, kazdej kdo pestuje, nebo je na groweru na sebe nechce upozornovat na kazdym kroku, myslim to v dobrem spis by to chtelo nejaky stridmejsi napad, nejakou obraznou metaforu, ne do oci bijici obrazky listu atd. Jinak si sikovnej, tak jeste zkousej
Naprosto souhlasím s Celllerem.V jednoduchosti je krása.Mě by se líbil
ten ganja massive,ale ten potisk by musel být malý a ne přes celý tričko,jak je to u ostatních.Možná i bez toho listu.
sak jasnee Celler .. sak to bol prvy pokus som chcel vediet vase nazory .. niesom nejaky grafik .. to ma len tak napadlo amatersky neco stvorit .. no ale ked bude cas tak skusim neco na taky styl ako vravite