Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No pod ziarivkami to vyzera dobre az na tie sroucene listie v spodnych poschodiach. Inak zastrihavanie je dost zbytocne, mal si nechat vyrast rastlinu 6 poschodi tak to fiknut nad 3, tie odrezky dat zakorenit prepnut na 12/12 v inej skrini a pohlavie by bolo lahsie a istejsie odhalene. No ale to snad som vycital z
no je to možný že jsem to neměl zaštípávat,ale kyti celkem rychle rostou,zítra z nich udělám bonsaie,trochu naohejbám k zemi,aby světlo prosvitlo na nejspodnější větvičky
Včera jsem zaštípl,už to chtělo,zítra bude foto
Zdar
jsem včera nějak nestíhal,takže foto až dnes
Kytim se daří pěkně,dnes jsem naohýbal,dodal zálivku + Phyt-amin jako postřik,doposud nehnojeno,myslím že zatím není potřeba,snad od příštího týdne,mno uvidíme...
Du se zhulit zatim
trochu mě mrzí že kyti nevoní ,jen pokud zaštípu,nebo objedu stonek,neni to jako u skunkových odrůd,ale celkem zajímavě čpí kořením,máte s tím někdo zkušenost?
uvidíme jak se to vyvrbí,včera opět zaštípnuto,trochu prothány listy aby se dostalo světlo všude,měnim periodu na 12/12 kvůli zjištění pohlaví,samo že samce nechám - na pyl,a samice - na řízky,jsem zvědavej jakej bude poměr samec/samice,nejlépe by mi vyhovovalo 1samec na pyl,jedna samice na řízky,a jedna samice pod 70w na květ,snad se mi to spní
foto dodám po Vánocích
vypadá to docela dobře,příde mi že ty ůsporky a zářivky,vydávaj lepší světlo než MHčko,ale nevim jel jsem pod ním zatim jednou
no s tou vůní,ten típek od kterýho mam kytku já, říkal že "smrděla" už když vylezla ze země,tak na tom možná něco bude,že voněj jenom skunky
Zdar
mno tak jsem tu s aktualizací,ale není to tak slibné jak jsem čekal.......bohužel všechno samci
Perioda 12/12 se změnila na 3 dny tmy,a všechny rostlinky ukázali pohlaví......samý kule
No už se mi to v poslední matkárně taky stalo,ze 6 rostlin White Satin jsem měl 5 samců,takže žádná novinka a hlavu si z toho nedělám
Samce nechám žít,ale jen za oknem,svítit jim je škoda elektřiny,nechám pyl pro další možné křížení.....uvidíme.....každopádně asi pojedu matkárnu znova,ještě se rozmýšlím který model
Jinak jsou z toho i nějaké ty listy a záštipky,tak jsem si uválel brčko,a co by jste neřekli,potence to má na rozdávání,i na samce,celkem slušně to kouří a chutná to taky jemně kořeněně,milé překvapení
Tady teda to foto
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
no jo,co nadělám,už to byly takový pěkný bonsajky,ještě nevím co rozjedu na matku jako další model,nabízelo by se......Jock Horor,Skunk#1,Orange Bud........takže nevim,eště se rozmejšlim
to Expiry: pod úsporkou jsem to nepěstoval,použil jsem místo toho 2x18w White Cool trubice,úsporku jsem ani nepoužil,takže myslím že vliv na samce/samici nebyl žádný,spíš jen smůla,jak už jsem napsal jednou se mi to stalo,a to jsem to měl pod 18w trubicí,uvidíme jak se to vydaří na dalším modelu,asi přidělám další trubici aby bylo 3x18w,víc světla neni nikdy na škodu
Zdar
tak dlouho se nic nedělo,nic nepěstilo,matkárna nějak nevyšla,tak jsem si řekl že bych si něco vypěstoval,alespon pod úsporkou,takže jsem nechal vyklíčit Magical Mistry Mix,obě vyklíčili,ale když jsem je dal do hlíny,tak dál nerostli,myslel jsem že se tedy nic nerozjede........bohužel kámoše postihl takovej poděl ohledně pěstírny a proto se jeho rostliny přemístily ke mě pod úsporky......
Takže neni to matkárna ale spíš taková mini pěstírna,jako pěstírnu mám skřín(rozměry dodám později) ve který je pasivní přítah od země a jako odtah větráček 120mm,12V......jako světo je 2x26W jedna úsporka coolwhite a jedna warmwhite,jsou ve stínítku od halogenky,hlína je od Agro CS,květníky jsou......to nevim,docela malý,ale stačej,maj kolem 0,7l,nevim přesně,zálivka zatim voda,mno a jako osazenstvo je jeden Afghan Kush a dvě rostlinky Orange Bud,všechno orig. f1.......to je tak vše
Ahoj oute
Nebylo by lepši s tech tvých odrud co máš zrovna v pestirničce
vybrat samičky podle toho jestli budou , přeju !
Udelat malou matičku pro sebe nařezat to a jet s klonu ? a mel by jsi matku pro vlastní produkci (a semena jsou origo , takže by to bylo i kvalitni ) ale taky podle toho co to bude ja pheno ! At se vede mej se dobře