Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi nebláznětě v tomhle počasí už neprobíhá fotosyntéza je potřeba aspoň 15° . Riskujete plíseň a ta se teď když furt prší šíří prakticky ze dne na den.
No věřím tomu, že ten, kdo má ještě kytky venku se už smířil s tím, že z nich dobroty mít nebude..
Já stále ještě jedu 6 rostlin, ze kterých se udělá jedna velká kulička čokolády Už se těším.
Jen tak mimochodem kytky rostou pod 5ti centimetrovou vrstvou sněhu.Poprvé tam sněžilo před půl měsícem a pořád se jeví jako zdravéje to možná tím, že zmrzli...Třeba na jaro rozmrznou a budou pokračovat
Původní příspěvek od PLANT_MANAGER Lidi nebláznětě v tomhle počasí už neprobíhá fotosyntéza je potřeba aspoň 15° . Riskujete plíseň a ta se teď když furt prší šíří prakticky ze dne na den.
mas pravdu,vcera jsem byl na kontrole a na spicce uz zacinala plisen.Uskub sem to a nechal dal.Co s potvorama kdyz zacaly tak pozde kvest...
ja dal fcera posledni vec dojet do komorydom z balkona na dva dny.., uz se taky objevila plisen,mimochodem je to modylek z MMM jak byla ta velka kytiz na podiu-jinak fsechno dojelo jak ma...
tak ja sem sklidil v sobotu pac mi tam zacla na dvou řádit plisen,trvalo mi to neskutecnych 11 hodin ale zase mam uz klid,ve skleniku zustala este posledni Big Bud jelikoz nema takove palicky ani plisen nato nejde tak jhi este necham dokud to pude....
No takže na zahradě ještě mrzne poslední chuděra ... ta už nedozraje ani náhodou :-/ každopádně ji už asi seknu a zkusím z ní udělat nějáký hašík :P ... uvidíme
zkušenosti..nestihl jsem sklidit všechno, ale vzhledem k tomu že před asi 14 dny kdy jsem sklízel kytky solidně plesnivěly nevěřím že tam ještě něco bude..jestli se tam dostanu dám report
tak ja som včera navŠtivil uja ktorý prišiel z Francúzska 15.11. a v ten deň šiel aj sklidiť vyhrabal to zo snehu aaaa zazrak absolutne nič nebolo plesnivé...krásne šišky... a ktomu tvrdí že nikdy nemal taký dobrý material odroda durban poison