Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechavam si normalne poradit nevidim co je na tom neco spatnyho uznam jsem zacatecnik ale tak nevidim duvod co tady valis o magorovi ze necetl faq ,faq jsem cetl ale proste mozna jsem mohl prehlidnout nebo proste neco nedodrzel to se stava,tak co nikdo nejsme dokonaly,system faqu tusim jak to tady nejspis chodi,ze proste borci co neco neumi a chteji se naucit a prijde nahodou nejakej zkusenej a napise mu jakej ses debil tak nevim jestli tim neco vyresis, podle me je to offtopic/
Je to tvuj nazor ja ti ho beru,napsani na topic je dobrovolnej bylo to pro lidi, kteri mi bud chteji pomoct nebo pro takový kterym o nic nejde nez rict tomu druhymu proste dalsi kreten co necte faq nejak zacit musim tak potom PANE DOKONALEJ PROMINTE ze sem LEZOU MAGORI...
P.S: co ty jinak vis o mym veku kdyz je to tu navic anonymni myslim ze to co bylo napsany nez jsem se zaregistroval splnuju tak nevim co tu valíš o věku ,vubec nevis
Upgrade Skrine-> Vetrani pro milost pany...,UV lamps (2x),
Hnojivo prirodni 3 roky suseny kakao + mleko a dalsi prisady nevim to presne je ale vyrovna se guanu, odruda JACK HERRER , foto behem par dnu uploadnu ....
seremne ze jsi to ukradl, a jak jsi se potom ospravedlnil... kazdy udela nekdy chybu. ted tak trochu lituju toho K- co jsem ti dal. Ale musis pochopit ze nas corkari {vseho} serou.
O jeeeej!!!
Čtu to pěkně od začátku a říkám si:Oka,každý má nějaký začátky,nezačinam lepe tak se mrknu,ale jakmile se dostavam na stranu 2 dělá se mi špatně...Vím,že každý někdy udělá chybu,ale krást není chyba,to je zločin a pro mě hnussS!!!
Mě nedělá radost to,že si zahulim něco,co jsem vlastnoručně vypěstoval,ale podle mě není nic lepšího,když si tak v práci říkám tak a dnešni šichta bude na 250w komplet a podobně!Ale o to tady celkem nejde,jde tu o to,že ještě suveréně prohlásíš že jsi to ukradl!Já bych se opravdu styděl a né to ještě někde psal.
Nesmíš se teď našim názorům divit,ale jsem ten,který stává v 5 ráno do práce,můžu dostat cca 120 na hodinu ale dostanu jen 100 pže 20 kč jde na lidi jako jsy ty a když si spočítáš kolik KČ to dělá ročně a co všechno by se s tím dalo v growu podniknout...Alle...Škoda mluvit...