Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není problém chlape. Záleží jak velké ty bubblery budou... Já měl tuším motorek o výkonu 360l/h na každý 15-ti litrový bubbler. Ve Tvém případě bys mohl mít 6 20- ti litrových bubblerů s velkou rezervou...
u toho kompresoru je napsano ze je tam mozno napojit 6 hadicek,tak do kazde nadoby zavedu 2 hadicky a nevznikne mi tam pak problem s tim ze naky bubbler bude mit min treba min vody o neco a pak nektere nebudou bulat? nevis jestli ten kompresor ma nejakou ochranu proti tomudle,jako ze tam bude naka vecicka rozdelovat vzduch do tech hadicek rovnomerne?
To Tutanchymon: O žádné takové ochraně nevím. Vždycky by to mělo být tak, že by hladina vody v bubblerech měla být všude stejně vysoko. Měl jsem dvouvývodový motorek a výrobce udával, že pokud bude každý vývod v jinak velkém akváriu (bubbleru), tak to sníží životnost a zvýší hlučnost. Nějak jsem na to nedbal a hlučnost opravdu stoupla, ale motorek funguje dál...
jak tu psaly viš je dobry mit na jednu nádobu jeden motor a tu ochranu myslíš asi kvuli zpětnymu chodu >(vody.. v případě vypadku el?)Osobně mám atman O98 s dvěma vyvody. a stejně vysoko kameny kvuli stejnému tlaku.A motor mám nad hladinou.Jinak ty kameny je dobry si nechat projet přímo v prodejně mě se stalo že jsem vzal blby ...měli bubliny jak kráva ale to je už kačková záležitost.Doporučuji kulaty kameny jedou fajně.
add batmen
Se vzduchovacíma kamenama je to potíž... Jsou dobré kusy- zpousta bublinek... a je špatná verze-málo bublinek...a nikdy nevíš, co koupíš... Já mám bilanci padesát na padesát... A většinou jsem kupoval nové kameny po cca dvou kolech... Prostě se ucpávají a rozpadají...
EDIT
Chce to hodně malých bublinek. Kupoval jsem ty zelené/modre 15-ti cm kameny...vždycky se drobily a dělaly akorát bordel...
teamen:mi povídej to ja na púoprví koupi 20 šutru a na H... málo velkych bublin ze tri šutru pak jsem dal gute šutr a z jednoho hafo libovych tek se v tom má člověk vyznat fakt nejlepší je testnout ne fleku pri koupi> rozpadaly se ti?s tim sem se ještě nesetkal teda ale ani bych se nedivil.
hosani,takze ten kompresor nekupovat,a koupit teda na kazdy bubbler zvlast vzduch. motorek? Chapu spravne? A nevite jake jsou ty vzduchovaci opony? Zkouseli ste je uz nekdo?
Cau , jo to bude stacit , tenhle sem pouzival na matky , spojis to do jednoho a na to kamen , na 20L je to super , vzduchu dostatek...
Nebo pokud muzu poradit tak spis nez kamen vzduchovaci oponu:-) Nezasira se hnojkama a naohejbas si ji dle potřeby... Jinak lidi normalne v panelaku akvarko mivaj:-D Tak proc by jim melo bejt divny ze by od tebe bylo slyset pidi vzduchovadlo:-D mas akvarko ne?? Myslim ze bezny lidi nejsou natolik obeznamena ze kdyz zaslechnou zvukovaci motorek, hned si myslej ze se tam urco pestuje hydro:-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Původní příspěvek od Jpt Myslim ze bezny lidi nejsou natolik obeznamena ze kdyz zaslechnou zvukovaci motorek, hned si myslej ze se tam urco pestuje hydro:-D [/B]
Jde jen o to že má pěstební místost sdílí zeď se sousedama a nademnou bydlí Bývalej náčelník z kriminálky a docela tady lidi píšou že ty levnější motorky dělají kravál,tak proto.Už tak mi to tam hučí a tak.... A ty bublery pojedu 4,tak at si sousedi nemyslí že si pořád naouštím vanu A jen takový dotaz ,nešel jsem tady spostu pro i proti ,proto bych rád kdyby mi nějaký bublinkář napsal jestli v pohodě můžu jet 2kytky v jednom 20L bubláku.Bude to moje první hydro tak se radši více ptám než abych to posral.Díky za rady...
Jde jen o to že má pěstební místost sdílí zeď se sousedama a nademnou bydlí Bývalej náčelník z kriminálky a docela tady lidi píšou že ty levnější motorky dělají kravál,tak proto.Už tak mi to tam hučí a tak.... A ty bublery pojedu 4,tak at si sousedi nemyslí že si pořád naouštím vanu A jen takový dotaz ,nešel jsem tady spostu pro i proti ,proto bych rád kdyby mi nějaký bublinkář napsal jestli v pohodě můžu jet 2kytky v jednom 20L bubláku.Bude to moje první hydro tak se radši více ptám než abych to posral.Díky za rady...
JA mel 2 v 45l a slo to pjekne:-d Ale asi bych se toho moc nebal bejt tebou:-)
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
JA mel 2 v 45l a slo to pjekne:-d Ale asi bych se toho moc nebal bejt tebou:-) [/B][/QUOTE]
Hmm..dobrý a napsal by ještě někdo jiný svůj názor?Názor jednoho člověka je málo ,ale Díky ti za něj JPT.Někde jsem tady na G četl že se kytičky potom perou o místo v kýblu pokud jich tam je více.
Čus! Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s kompresorem Hailea ACO ( http://www.klecka.cz/growshop/Zavla...ea_ACO_318.html ). Píšou tam, že v balení je příslušenství díky němuž můžete napojit 6 vzduchovacích hadiček... To by mě právě zajímalo, jak to jejich příslušenství vypadá. Jestli jsou to nějaký T kusy pro vzduchovací hadice, či co...
Potřeboval bych napojit 9 cca 20l nádob, tak bych chtěl vědět jestli se někomu povedlo udělat k takovýmu kopresoru rovnoměrnej rozvod. Jestli jo, tak si koupim nějakej pořádnej od: http://www.tommiland.cz/department.php?departmentId:169
Díky
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Čus! Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s kompresorem Hailea ACO ( http://www.klecka.cz/growshop/Zavla...ea_ACO_318.html ). Píšou tam, že v balení je příslušenství díky němuž můžete napojit 6 vzduchovacích hadiček... To by mě právě zajímalo, jak to jejich příslušenství vypadá.
Cau tak tyhle kusy sme pouzivali , jsou dobry , pekne tlacej ale hroznej rachot !! Jestli ti nevadi hluk tak jdi do toho . Jinak to prislusenstvi by meli asi ukazovat na fotce , je to vlastne jen kus pruhledne hadice , kterou pichnes do vyvodu , cca 5cm a k tomu je takovy plastovy Téčko ale na kazdy strane ma 3-9vyvodu , coz ti pak da 6-18vyvodu na hadicky . Nevyhoda je ze ti jeden tlaci vice bubleru ale kdyz koupis nejakej vetsi tak je to jedno , my sme meli toho 18ti vyvodovyho a ve 24ti 50L bublacich to delalo hroznou vířivku , uplne sem cumel ze to ty koreny nepolamalo . Jen me zarazilo zpracovani , co si budem rikat čina ale chtel sem sundat poutko co je na vrchu prišroubovany a kdyz sem to odsrouboval tak sem zjistil ze je tam dira az na ten magentickej valec a z ty diry fiči vzduch no tak sem to tam dal z5 at to dal rachoti , jeli sme s tim asi 4mesice bez problemu , pak nas vykradli .
Jo tak sem nasel fotku , je to tam nalevo dole na te prvni .
citace:
Původní příspěvek od Lump Hmm..dobrý a napsal by ještě někdo jiný svůj názor?Názor jednoho člověka je málo ,ale Díky ti za něj JPT.Někde jsem tady na G četl že se kytičky potom perou o místo v kýblu pokud jich tam je více.
Mrkni na tu druho fotku , je to 50L buber a ze tam jsou dve jim moc nevadi.
....a protoze jen dve fotky na prispevek , pokracovani ...
u toho kompresoru je napsano ze je tam mozno napojit 6 hadicek,tak do kazde nadoby zavedu 2 hadicky a nevznikne mi tam pak problem s tim ze naky bubbler bude mit min treba min vody o neco a pak nektere nebudou bulat? nevis jestli ten kompresor ma nejakou ochranu proti tomudle,jako ze tam bude naka vecicka rozdelovat vzduch do tech hadicek rovnomerne?
2 Tutanchamon , hele ten jeden 70L/hod ti na 3x90L nebude stacit , potrebujes 270*15 a to je 4050L za hodinu , je sem je mel 2tyhle kalfasy ale neubublal sem to oni 8mi motorkama Elite 802 .Proti nerovnomernemu rozlozeni vzduchu je jedina ochrana , na kazdej sutr zvlast kompresor .