Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po pár dnech další update, kyti už krásně kvetou, vůně se prolínají jedna přes druhou, už se těším na jejich degustaci.
Tak nějaká data:
PH:5,9-6,2
EC: 1,8-1,9
od 2 týdne do teď jsem přidával k roztoku i zálivce i PK13-14, po zítřejším proplachu místo PKčka nasadím tablety.
Fotky:
1-29
2-29
3-29
4-34
5-35
Pouteklo trochu času, s kytkama jsem si zahrál trosku škatule škatule hejbejte se a nft jsem dal přímo pod výbojku a vedle nft až květníky.
Ph 6,1
Ec 2,0
Přidal se ještě odtah do komína o výkonu 320m3/h.
A tady pár fotek pro představu
He, tak nám to pomalu dokvétá
EC:max 2,0
PH:5,9-6,2
Teplota: den/noc - 27/18 °C
PPP, Super Skunk a Hashberry už 5 dni jen na vodě a enzimech.
Začínají se hezky vybarvovat i řezy Big bud a SAGE které byli přidány později... budou se sekat dost předčasně no taky budou chutnat.Jejich fota později.
Tak tu zase máme flushing...
Ovšem jen v °Kokose... každým květníkem jsem prolil 4l vody s PH 6, kelímky jsem prolil taky když už jsem v byl...
Pred pár dny jsem sekl PPP, Super Skunk a Hashberry...vypadají sladce a krásně voní... ,
NFT:
EC: max 2,2
PH 6,0
Fotky:
1-White satin
2-62/12White Rhino
3-62/12
4-Tři první co padly 55/12
5-Sestry White rhino
Kosa probíhala o víkendu takže na suché si ještě počkáme, spokojenej jsem, hlavně s NFT a kelímkama kokosy (kětníky) mohly byt lepši... no uvidíme... rozepíšu i kolik bylo na jakých kytkach :-), makra budou
toš zatim.
Eso: diky
Luxusní prácička to NFTéčko jak na to tak koukám!Nejspíš taky ještě přikoupím Bcuzz tabz ale zkusim je v kombinaci z GH,tak jsem na to zvědavej až odstartuji..Příjemnej záhul,K+