Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mazeček, je to vážně krása. Na to ze tam máš 4 kytky je to pěkný. Já mam pod tou samou výbojkou 11 kytek, tak sem taky zvedavej. Můžeš mi prosim napsat v kolikátym dnu si to přepnul? A kolik měli asi tak cm? Chci si to jenom porovnat a představit si, jak mi to asi bude vypadat. Dík, a jinak samo k+
to bush-style: přepínal sem to po 25.dnech 18/6 ale nechával sem to ještě ty dva tejdny skoro pod metlou 400W takže to moc netáhlo max o 20-25cm víc tak uvidíš jak moc ti to potáhne jenom pod tim 6kilem..já příště asi skusim na růst metlu 600
tak nastal nečekaný ale o to větší průser!!!
NL x Shiva je hermáč nebo jí něco oprcalo ale to by to bylo na vidět na všech si myslim.spodky už nevypadaj ani jako palice ale trsy semínek mam jí radši sundat nebo to ostatním nic neudělá???myslim, že to spíš ještě něco udělá..
no stanou si i horší věci myslim, apoň budeš mít co zasadit nechal bych to dojet...m ů j názor, i tak by z toho něco málo mělo být
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Já bych zkusil hledat květy, jestli jsou uvnitř, tak je malá šance, že Ti opr*aj zbytek kytiček. Koukni se po ostatních kytkách, jestli jsou také "gravidní"....pokud je to ještě neopracané, tak bych to určitě nechal dojet, hlídal bych kvítka, jestli někde nevykouknou a myslím, že horší už to nebude...
..semínka se hodí, ale bacha budou ti asi tíhnout k hermoušům.
Pokud je tam hodně kvítků a nechceš to každý den obírat, tak vol CUT..
tak tady mam ještě ňáký fotky když sem myslel, že je všechno ještě v poho..je to asi 35.dní květu a taky foto z montáže novýho větráku na ofuk Honeywell HT-800E je docela hlučnej ale na 3. stupeň by je to rozlámalo podle mě
zároveň se poohlížim po nový genetice tak kdyby mi mohl někdo rychle v okolí Phy pomoct tak PM..
myslíte, že je lepší napříště nechat zase 4 kytky v těch pořádnejch květináčích (tak 25l určitě) nebo dát do 11l květináčů 6 kytek??
určitě je ale nenecham tak dlouho na růstu jako teď. .