Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mirosk OT:
Na nete som niekde čítal, asi 2 roky dozadu, že iba jeden človek sa predávkoval THC, bol to nejaký vedec alebo niečo také. Skonzumoval (zožral!) okolo 30 g hashu, chcel vedieť aká veľká je smrtelná dávka THC. No a asi predstav že by si mal vyfajčit cca 30 gramov hashu, veď to nejde.
Vědci si na těch drogách přece jenom slušně ujížděj a neříkejte mi, že pořád něco zkoumají
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Že má tráva vůči alkoholu nespravedlivý postavení ve společnosti, to je tady na G asi jasný všem. Ale myslim, že jsem na tom v Česku ještě velice dobře. Nějaká xenofobie tu sice u starší generace pořád je, ale s většinou jiných států se to nedá srovnávat. A může člověk stokrát poukazovat na to, že alkáči v léčebnách odvykají po boku uživatelů tvrdých drog, ale kdybych přišel za doktorem, že chci ústavní léčení pro zbavení závislosti na trávě, tak se mi vysměje. Ale pro některý lidi je to dogma, že marihuana je droga ale alkoholu se tak neříká a proto je v pořádku.
Jo holt pozivani alkoholu ma uz u nas velice vybudovanou tradici oproti ganne.S alkoholem se setkavaji vsude dnes a denne deti ktere to postupem casu laka vic a vic tak sahnou rodicum do lednice a jednoduse se napijou Prvnim pozitim neceho podobneho se stava tedy alkohol , cigara a vek uzivatelu se jak je znamo rok od roku zvysuje.A proto nechapu proc radsi nezasahnou tvrdeji proti tomuto problemu mno jo no holt kdyz se nezletilec vozere tak je to vice tolerovano nez kdyz se pekne skouri(marihuana je prece u velke casti obyvatel brana jako nebezpecna!!)
je, rozhodne. zkousel jsi tyden v kuse hulit? a zkousel jsi tyden chlastat? ja jo, a rozhodne mi vychazi ze chlast cloveka nici vice. a taky to strizliveni pak nebyla prdel. to jsou zkusenosti sbirane nekolik (hodne) let.
vem si jak silna zavislost se da vypestovat na alkoholu, kdyz to porovnas s travou. alkohol nemusi byt primo tvrda droga, s typickymi tvrdymi drogami (piko, koks, herak) zkusenosti nemam, ale rozhodne mi prijde tvrdsi nez ganja. sve muze delat to ze ganja se z tela uvolnuje pomaleji a tudiz nezpusobuje nejake drasticke abstinencne priznaky. a sve urcite dela prezentovani techto latek verejne: to, ze marihuana je tak hnusna nebezpecna droga ktera z vas udela devku zavislou na kokainu (vtip na ucet scientologicke cirkve), a alkohol je ten milej zlatej vernej kamarad, bez nejz se naobejde zadna spolecenska prilezitost.
chlastam obcas docela hodne a obcas docela rad, ale moc spokojenej z toho nejsem. kdybych si mel vybrat chlast vs ganja, moje volba by byla jasna. problem pak je ze jsem paradoxne v konfliktu se zakonem, protoze si vybiram to, co me nici min.
neznasam najebanych ludi zalezi od cloveka ale drviva vatcsina ludi ktory ked su nachlastany su drzi agresivni kokoti zazil som uz vela situacii ked som si hovoril ze keby ten clovek bol sfajceny dopadne to uplne inak chlast oproti ganji je ako herak oproti makovej strudle...
opilci dle mých zkušeností taky melou naprostý nesmysly, rovněž se smějí na plné kolo, kupováním pašovaného alkáče podporují černý trh a jsou mnohem nebezpečnější sobě a jiným než huliči - ještě jsem neviděl zhuleného agresivního typa, zato agresivnách ožralů vídám mraky - chovají se jako sráči!!!! čím jsou nebezpečný zhulenci, proboha?? že se smějou na celý kolo??
citace:
Původní příspěvek od Šuga dannyboy: mayové jo? tss t ose mi nezdá
no a taky jiný pohled na zhulenec versus opilec
zhulenci: melou naprostý nesmysly, smějou se na celý kolo, popř. sou vystihlý, podporuje černý trh svýma nákupama životabudiče, sou nebezepečný sobě i jiným
opilec: sedí se svýmy kamarády ve sklípku, pije víno který si sám vyrobil, nic nerozbíjí, není agresvivní, maksimálně si zazpívají, a za usvitu, držíce se kolem ramen, s písní na rtech, kráčí k domovu
....takže nějaká idealizace hulení a zatracování alkohlu je k smíchu
Alkaci sou nejvetsi agresoři myslyjou si kdyz sou zpití ze rozbijou každýho!!Prostě dmnce!!!Zhulec ten se na to dívá a směje se jak může bejt člověk tak blbej a agresivní kdyz je zpitej!!Nemam rad agresivní zpitky!!!Zhulenci rulezzz
chlast je tvrda droga...to uz jen tim ze kdyz se ozeres moc muzes delat veci kery bys v zivote nedelal.....vrazda...nasily... jizda autem...nasledne zabiti nekoho..nechutna statistika poukazuje na to ze v opojeni alkoholu se stane tretina nasilnych trestnych cinu..po huleni nic takovyho..alkohol bych klidne k piku prirovnal....kdyz budes smazit piko jednou mesicne stejne jak u alkoholu nic se nedeje..kdyz vsak pojedes jak piko tak ch;last drsne denne na husto skoncis u obou latek velmi podobne...