Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ dik za radu Nove hnojivo kupovat nebudu uz to dohnojim tim co doted, protoze jedu pryc na tyden se skolou . a tak 15.9.07 az 20.9. chci prepnout na 12/12 ,taky zapnu druhou 70W ,,,,a na kvet mam Pelargon TERRA BLOOM
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Par fotek z nudy
Jak jsem se vratil z vyletu tak jsem se docela zhrozil , protoze kytkam zacly zloutnout listy a vypada to i na svilusky (takze uz chystam postrik z tabaku a mydla ) .....Zapl jsem druhou 70W protoze se mi uz pod jednu nevesly a az se zbavim tech svilusek tak prepinam na kvet ...
------------------------------------------------------------------------------------------------
tady par fotek a i nejake nafocene listy..
Uz se na tom pracuje.. koupil jsem si Ph test a zistil jsem ze Ph neupravene vody mam az 7,4 a zdyz do ni pridam hnojivo tak 6,2 ... a uz se mi luhuje tabak na postrik proti sviluskam
Tak tohle ti nezávidim..........vím co to je když ti skřinku odhalí a je to f p..i,mě se stalo něco podobnýho,kytky mi nechaly ať si snima dělám co chci,ale skříň sem musel zrušit..je to půl roku starý a teď to skouším znovu,snad mi to nedopadne podobně
Cau