Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1.pokus v jine skrini
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

za nějaký čas by se mohl zpamatovat jestli teda neni nakvetli moc

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 12-09-2007 v 21:57 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
císa
Stálý Člen

Karma uživatele císa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

cauky byl jsem nejakou dobu v lese ale uz jsem zpet s novymi fotkami. ta co mi kvete tak ma mrte flekaty listy,nevim co s tim ta druha je ready.

Old Post 20-09-2007 v 15:56 PM
císa je offline   Profil uživatele císa   Find more posts by císa   Foto galerie člena císa   Click here to Send císa a Private Message   Add císa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ahojky,ta předposlední fotka-vypadá to na třásenky

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 20-09-2007 v 16:05 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

dekujuuu.neco jsem si o nich precetl a kouknul se na holky poradne a opravdu po nich lezou ty maly mrchy.neco s tim udelam.

Old Post 21-09-2007 v 13:01 PM
císa je offline   Profil uživatele císa   Find more posts by císa   Foto galerie člena císa   Click here to Send císa a Private Message   Add císa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

cauky tak po urputnem boji s trasenkama jsem skoro dosahl viteztvi a uz jem prepl do druhe faze a doufam ze se bude darit.jen me desi ze mam mrte velikostni rozdil mezi kytickama.....skoda.zrejme to bude tim ze to jsou rozdilny modeli.zatim zdarecek

Old Post 30-09-2007 v 19:13 PM
Burton II
Stálý Člen

Karma uživatele Burton II - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jj to je na hovénko ty máš aspoň to štěstí že květníky s nižžšíma kytima můžeš něčím podložit a vejšku tak vyrovnáš....mě u EBB Flow se to nepoštěstí takže budu zastřihovat a ohýbat atd....ať se daří
ten keřík je fakt masakr k+ tobě...

Old Post 15-10-2007 v 10:53 AM
Burton II je offline   Profil uživatele Burton II   Find more posts by Burton II   Foto galerie člena Burton II   Click here to Send Burton II a Private Message   Add Burton II to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

diky kamo ja myslim ze i tobe se bude darit šnicly rostou a to je dulezity taky vyjed s tematem a foteckama at se na to muzu mrknout

Old Post 15-10-2007 v 22:09 PM
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

cauky tak tady mam nove fotecky 15.den 12/12 po upravach.Aby nebyla vysoka vlhkost tak jsem vyndal fontanku a nechal jenom par nadob s vodou vlhkost mam tak zhruba na 30 az 40 procent,doufam ze to nebude malo. potrebuju radu prosim:na seste fotce levim hornim rohu je videt nemocny listek a nevim co se deje mozna jsem jim dal moc hnojek ale nemam merak tak jsem bezradnej.diky vsem co prispeji

Old Post 15-10-2007 v 22:38 PM
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

jeste par

Old Post 15-10-2007 v 22:42 PM
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

od posledni navstevy ubehl dlouhy cas ale bylo hodne problemu v osobnich vztazich takze trpeli i holcicky jelikoz na ne nebylo moc casu. bohuzel se mi je podarilo kurevsky prehnojit a uz nebylo moc casu na napravu.takhle dopadli.vcera jsem je sklizel

Old Post 24-11-2007 v 18:38 PM
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

jeste dve

Old Post 24-11-2007 v 18:55 PM
císa
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

vubec to neni podle mych predstav tak doufam ze priste to bude lepsi zatim ahojky

Old Post 24-11-2007 v 18:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-05-2008 - Pátý Pokus v New Pěstírně - 206 odpovědí
31-03-2005 - VRSR ve skrini - 28 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás