Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky tak po urputnem boji s trasenkama jsem skoro dosahl viteztvi a uz jem prepl do druhe faze a doufam ze se bude darit.jen me desi ze mam mrte velikostni rozdil mezi kytickama.....skoda.zrejme to bude tim ze to jsou rozdilny modeli.zatim zdarecek
jj to je na hovénko ty máš aspoň to štěstí že květníky s nižžšíma kytima můžeš něčím podložit a vejšku tak vyrovnáš....mě u EBB Flow se to nepoštěstí takže budu zastřihovat a ohýbat atd....ať se daří
ten keřík je fakt masakr k+ tobě...
cauky tak tady mam nove fotecky 15.den 12/12 po upravach.Aby nebyla vysoka vlhkost tak jsem vyndal fontanku a nechal jenom par nadob s vodou vlhkost mam tak zhruba na 30 az 40 procent,doufam ze to nebude malo. potrebuju radu prosim:na seste fotce levim hornim rohu je videt nemocny listek a nevim co se deje mozna jsem jim dal moc hnojek ale nemam merak tak jsem bezradnej.diky vsem co prispeji
od posledni navstevy ubehl dlouhy cas ale bylo hodne problemu v osobnich vztazich takze trpeli i holcicky jelikoz na ne nebylo moc casu. bohuzel se mi je podarilo kurevsky prehnojit a uz nebylo moc casu na napravu.takhle dopadli.vcera jsem je sklizel