Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze takhle nejak to dnes vypada, celkom nahovno,protoze jsem byl 10 dnu na dovolene a kamos to odflakol.
sensi seeds banka je skurvena picovina-jenom 42% samic,jebal to pes
inak dostavaji 1ml green sensation+1ml kvetovej stimulator bcuuz+2ml alga blute a phytacky postrik (phytamin) 4ml /litr kazdy druhy den,jsou v 15 l nadobach a zalivka ma 1,2 litru
hehe ,takze dnes pruser- vyselektuju pricinu.dve jsou nasracky a dve uplne vpoho pri stejny hnojce,haluz.
jeste nikdy jsem se s tym nesetkal,takze uvitam jaky kolvek komentare.
listy se proste zacali chovat prapodivne,sesichaji a zluta se meni na hnedou a rozpada se to.
pekne videt ty seschli konceky listku na foto c 5 a tak je to na kazdy kromne dvou
vipadaj pjekne no muze to zloutnout proto ze nemaj dusik jestli to jde od spoda od velkejch listu potom take kytka starim ve fazy dozravani odhazuje prebitecne listy nebo spatne ph
nejede to ze spoda rastliny,je to vsude i kdyz spodok je vic do zluta,ale to bejva i kdyz se malo zalejva,sesichani listu a sfarbeni do hneda mi jedine pasuje na prehnojeni nebo nedostatek vlahy a muze to bejt i nedostatek zivini protoze v tehle faze kvetu je uz substrat vycucanej...
ale bude to ok,protoze to vydumam.ph taky muze bejt,ale tak nevidim duvod,proc by se mnelo ph menit,kdyz se mi to nikdy nestalo s tymahle hnajkama i kdyz pripoustim jinu kvalitu substratu,ktera by to mohla spusobit.
v kazdom pripade naposled dostali jenom cistou vodu ,kterou se neda nic poskodit a tak uvidim,jak se to bude chovat ,jsem fakt zvjedavej.
3 rastlinky jsou uplne nadherny ,sfarbeni i vzhled a vecsina je poskozena prave tak,jak je videt na posledych fotkach
a co se tyce popisu,ja sam nevim co je co,ale jsou to vsetko origos semena,ktery jsou rozpisani nekde v uvode
mam pocit,ze nejak naboptnali susindy,je to mohutnejsi co se tyce palic,no na foto c1 videt slecnu,co v nedeli(4dny)byla jeste uplne v poho-uteri(2dny)cista voda(1,2l i min) a dnesny stav jeste o bilku horsi
zmeril jsem ph vody urceny na zalivku-5 ph. nezda se mi,ze by ph 5 bylo az tak nebezpecni,ale tak mozna moc nizko na prisun dusiku a drasliku ( tot imba prvky ) do rastliny.
vytekajici zalivka zo substratu cca 5 ,kdyz bylo preliti zalivkou o ph 6,dnesni zalivka mela uz ph 6,osobne jsem na to dohlidl a naordinovali jsme 3ml/l alga blute (bez phytaminu)
kalamita mohla bejt spusobena tym nespravnim ph ,ale taky si myslim,ze zlutnuti je spusobeno nedostatkem zalivky , protoze ph i pomer hnojek je u kazdy uplne to sami z ceho vypliva ,ze jenom objem zalivky byl jiny.
foto c2 je uplne v poho a ma ty sami podminky i davkovani se vsetkym vsud.
myslim,ze se to lepsi.
dva dny dozadu dostali poradnou zalivku-1,4 l a dnes uz klasickou hnojku-2ml alga blute+1ml bcuuz +1ml green sensation a 2 l zalivky(po 1,5l jeste nevytekala zalivka ze spodu),protoze si myslim,ze substrat je uz vycucanej a bez zivin.
dnes sem je trochu zbavil zltejch listku,vypada to lip
foto 1+2+3+4- nejhezci a nejproduktivnejsi samicky
foto 5- nejhorsi,ale taky jede a bude v poho
hmm,dnes sem se docetl,ze semena ako super skunk, shiva shanti a skunk maji dobu kvetu jenom 45-55 dnu,co by znamenalo,ze uz mam flushovat,lol,vzdyt to jeste neni dozrety