Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to scatche, PH mám kolem 5,5 a EC neměřím, protože nemám čím, zkusím si ale půjčit, taky by mě zajímalo kolik bude s těma hnojkama... jinak ty povídačky jsem někde spíše četl a tady na groweru... Jinak odtah by nebyl takový problém, teplota i ve vedrech nešla přes třicet a ofuk vrcholků je zatím jeden sunon na přítah, později přibyde klipsňák.. Jinak díky za příspěvek a co se kořínků týče tak pár jich mám jemně nahnědlých se mi zdá, hodím foto ale zatím se nechci strašit... nicméně voda na výměnu roztoku už nachystaná pro jistotu je... měj se
Report fota ze dne 12 na růstu... Rostlinky se rozdělili zřejmě do skupin po dvou= ve dvou se to lépe táhne , pravá strana na fotu 2 kyti kořeny pořádně rozrostlé, jde o WRhino a ten kde mám ruku pro srovnání velikosti listu je Chronic, méně rozvinuté listoví i kořeny mají rostliny na straně levé a to 2x WRhino... Teplota skříně 25°C, 30cm po lampou 32°C na vrcholcích 23,8°C -zvýšen přítah a tím i ofuk vrcholků, PH roztoku držím kolem 5,5 EC neměřím... kyti jsou po postřiku Cropmaxem a 4tého je čeká další postřik...
Nazdááárek, tak je tu 18 den růstu... co byste čekali??? Děti rostou jako z vody... pořád nemají dost a kolik toho spapají ), táákže... doplňuju každý den cca 0,5l tekutin... je to můj odhad protože přečerpávám z nádoby kde mám namícháno 10l roztoku, PH držím okolo 5,6.. EC neměřím, teplota na vrcholcích 23,8°C, už druhý postřik Cropmaxem, třetí bude 11.9. Taky používám ještě root stimulator na menší jedince ať se kořínky rozrostou... Také používám kolínka na ohýbání, viz poslední foto... z důvodu maturity bude kyti růst zřejmě bez Scrogu... zatím se mějte... a hodně štěstí všem kdo pěstují nebo hůře ještě maturují )
To Matko291, k tem kvetinacum, ze zacatku byly cca 1cm ponorene... proste jen kvuli tomu aby se korinky dostali drive do roztoku... po vetsim rozvinuti korenu staci ubrat... ja to jen odhadl okem... mam to cca 1cm pod kvetinackama... a myslim si ze to uz nehraje takovou roli... to kazdy vychyta sam
zdar chlape, jako klobouk dolů tohle vypadá dost obstojně!
kořínky vpoho řekl bych, docela hustý, plavat tam cosik tak se to zamotá
pěkná jungle
listy taky vpoho, tak sem zvědav jak to půjde dál, kdy hodláš přepnout?
jak se tak dívám pojedeš asi klasickej SOG?
nebo tam prdneš mřížku?
sem zvědav! GL
Zdravím kolegy, koukám že tu někdo má stejnou posádku WR + CHR
Luminek: doporučil bych ti EC metr koupit, jinak zatím moc pěkné, chtělo by to ještě pořádnej ofuk, zastřihávat budeš?
To Toos, jj ty kořínky jsou fajn, ale jak jsem na ně tak koukal a fotil je, tak mi vypadla hadička ze vzduchovacího kamínku a to jsem měl teprve chuť všechny kořínky šmiknout , přepínat budu nejspíše v pondělí 17.9. a jestli pojedu Sog či Scrog uvidím v pondělí jestli bude mít cenu ještě dělat síť, teď na to nemám čas... matura se blíží takže tak.. zatím zdarec a zelený ranec
Nazdar Kaspars , soráč za jízdu vlevo když se mělo jet doprava... peace , jj nad ofukem si lámu hlavu... bude potřeba, jinak EC metr zatím neřeším a zastřihávat zastřihávám klasicky, je to nízké a hodně se to větví, ať se ti daří...
Taak a je tu den č.29, ve 30 dnu přepínám na květ a budu koukat co z toho poleze ), jinač pořád zvlhčuji... doporučuji ostatním z mých zkušeností... zítra postřik cropmaxem + výměna roztoku, PH se mi místy dostalo na 4,5... a to jen díky neměně roztoku jen dolívání po 30dnech, taakže nový roztok zítra... teplota skříň 23°C, na vrcholcích ke 30°C, hnojím trojsložkou AH v poměru 1/2hydroponie... toť asi zatím vše... vidíte že lísty už se zmenšili.... ztím čest... )
Tak a je tu další foto, den č.7 na květu(12/12), hnojím AH 1/2 pro hydro, aditiva AH enzymes+ a Growth/bloom accelerator také od AH, PH roztoku 5,7, Teplota case 22,8 °C a na nejvyšším vrcholku 24,8 °C, na květ nově namontován klipsnový ventilátor a na rostlinkách je přesně 140 kolínek... nj kdybych to býval věděl koupil bych víc ... zatím se majte
květ den č.26, hnojim stále polovinu oproti hydru ahckama + aditiva viz výše, rostlinky maji PH okolo 5,7, teplota ve skříni 22,8°C, na nejvyšší paličce 24,4°C, denně spapají cca 2 litry..., kořínky bez problémů ale roztok je chladnější, méně než ve skříni určitě, musím ještě změřit...
Nazdaaar bazaar , den č. 41 květ, dnes vyměněn roztok, jen bloom a micro v plne koncentraci pro hydro, enzimes + a growth/bloom accelerator take, Teplota room 28°C, roztok... je teplý , PH 6,5