Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rok 2007 aneb co na něj čórky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »

Kolik jste toho sklidili?
This poll is closed.
Vše je doma 77 51.68%
Většinu mám doma 25 16.78%
Půlka mi zbyla 13 8.72%
Něco mi nechali,ale bída 19 12.75%
Ukradeno 15 10.07%
Total: 149 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Ski: on ty kytky měů zastřihávaný a zespoda nebyly vidět...ale zase je pravda že se tím netajil takže je to možný....každopádně kdyby lezl po hromosvodu tak musí překonat další 2 balkony k tomu jeho a pak s kytkama zase zpátky Indiana Jones hadr

mě jedna kytka kouká asi 30cm přes plot a kousek od baráku je skatepark takže tady jezdí samí zlí skejťáci...asi ji budu muset ohnout...aspon bude mít víc sluníčka

Old Post 28-08-2007 v 13:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grassmachine
Stálý Člen

Karma uživatele Grassmachine - 83% PěstitelskáKarma uživatele Grassmachine - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdarec vespolek.
Kámošce to taky lohli z třetího patra i s květináčema. Já začal s 12 sazeničkama, půlka odešla se slimákama a ještě něčím, zbylo šest. Z šesti dva samci, jeden hermáč = zbyli tří. Někdo mi pole našel, asi díky pěšině co jsem vyšlapal, olámál mi pár větví = splašil sem se a sklidil dvě kytky ze tří. Nic nedávali. Nechal jsem tam jednu, ta kvete jaxvině a má 3,5 metru. Napsal jsem takovou prosebnou písemnost a lípnul to ke kytce, snad se ten čorkař slituje, ale nevěřim tomu... co vy na to? Slituje se? Pochybuju.... (

Čorky, SMRT Vám!!!!

Old Post 30-08-2007 v 11:00 AM
Grassmachine je offline   Profil uživatele Grassmachine   Find more posts by Grassmachine   Foto galerie člena Grassmachine   Click here to Send Grassmachine a Private Message   Add Grassmachine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grassmachine
Stálý Člen

Karma uživatele Grassmachine - 83% PěstitelskáKarma uživatele Grassmachine - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

No právě. Mě uškubli tak maximálně 10%, to dyž to začlo kvíct, jináč to tam nechali. Už to vidim jak tam přídu a bude tam pahýl...možná ani ten ne. Ale sem na to už psichycky připravenej. Ještě že moc nehulim. Jínáč bych tam asi denně stanoval

Čorky, SMRT Vám!!!!

Old Post 30-08-2007 v 19:45 PM
Grassmachine je offline   Profil uživatele Grassmachine   Find more posts by Grassmachine   Foto galerie člena Grassmachine   Click here to Send Grassmachine a Private Message   Add Grassmachine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawks team
Nový Člen

Karma uživatele hawks team - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Asi před hodinou mi nekdo viryl 2 kytky maximalni nasranost !!!!

Old Post 30-08-2007 v 23:07 PM
hawks team je offline   Profil uživatele hawks team   Find more posts by hawks team   Foto galerie člena hawks team   Click here to Send hawks team a Private Message   Add hawks team to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grassmachine
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Jo to upřímnou soustrast. Já vlastně taky nevim jesli tam ještě sou příště jedu asi stromy...

Čorky, SMRT Vám!!!!

Old Post 31-08-2007 v 09:50 AM
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 22

kdyz mi nekdo viryje kytky, tak to znamena, ze mi na ne nasadil viry?

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 31-08-2007 v 21:35 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No před rokem jsem měl udělaný políčku kousek od naší vesnice...měl jsem tam 8 kytek, už kvetly asi měsíc a někdo mi je komletně vyrval a nic tam nenechal!!! Kdybych toho zmr** našel, tak ho asi ukopu!!! No letos to mam na zahradě a v poho..

Old Post 02-09-2007 v 19:18 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bee
Nový Člen

Karma uživatele Bee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

kurvy jedny čorky už mě vynervovaly dvakrát toten rok jedno mi vyčorovali v lese kytky vůbec nebyly dozrálé na kokot jim to je...a ještě u kámoše na zahradě to už je moc

Old Post 02-09-2007 v 19:56 PM
Bee je offline   Profil uživatele Bee   Find more posts by Bee   Foto galerie člena Bee   Click here to Send Bee a Private Message   Add Bee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No přesně, eště by to mohlo v klidu zrát ještě měsíc...tky nechapu na co jim to je, stejne to nemá skoro žádnou chuť a nezhulí to...

Old Post 02-09-2007 v 20:01 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no....tak nevim, corky se mi vyhli, ale vcera sem prisel na pole..vsechny kytky vytrhany a chciply lezely na zemi..asi 8 peknejch kytek a vsechno je v pici....dve z nich kvetly asi treti tyden a skunky asi jeden tyden...takze na...preju vsem at se vam vsichni svine a corky vyhnou...

Old Post 03-09-2007 v 10:45 AM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grassmachine
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Hno, je nás dost. Jaxem tam napsal ten dopis, neotrahávaj to. A to tam byli! Mam tam nastavený větve v úrovni "nad srnkou" a shodili je. Jo a ukradli mi plachtu co sem tam měl složenou (v krámě za 39kč). Kytku nechali, což je pro mě megagyga stresující, páč ted s nima hraju hru o trpělivosti. Kytka chce ještě měsíc, myslim že to ten něgdo tak dlouho nevydrží. Co vy na to? Ta kytí má čtyry mětry...já se o ní bojííííím....fňuk ;((

Čorky, SMRT Vám!!!!

Old Post 03-09-2007 v 14:05 PM
Hunter37
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

no to záleží na tobě, protože myslím, že jestli dlouho budeš čekat, tak se Ti to moc nemussí vyplatit...můj názor

Old Post 03-09-2007 v 14:20 PM
Grassmachine
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak mam teda nápad. Přesadit? Jak má hluboko a kolem sebe kořeny kytka o výšce nad 3,5m? poradte, je to asi jediná možnost jak jí nechat dozrát. předem si myslim že to bude chtít bagr :-(

Čorky, SMRT Vám!!!!

Old Post 03-09-2007 v 14:47 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

volím v anketě možnost č.4
snad jim po těch pár chloupcích bude náležitě blbě

!

Po pár letech zpět.

Old Post 04-09-2007 v 14:20 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Grassmachine
Hno, je nás dost. Jaxem tam napsal ten dopis, neotrahávaj to. A to tam byli! Mam tam nastavený větve v úrovni "nad srnkou" a shodili je. Jo a ukradli mi plachtu co sem tam měl složenou (v krámě za 39kč). Kytku nechali, což je pro mě megagyga stresující, páč ted s nima hraju hru o trpělivosti. Kytka chce ještě měsíc, myslim že to ten něgdo tak dlouho nevydrží. Co vy na to? Ta kytí má čtyry mětry...já se o ní bojííííím....fňuk ;((

lepší než nic, radši bych to sklidil

Old Post 04-09-2007 v 16:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Grassmachine napis ze ta kytka je na pokusy je to napul technika takze by museli zhulit pul kg.. a jeste napis ze si to kraasne pohnojil rtuti jelikoz neco zkousis.. takez bych jim to nedoporucoval a napsal bych ji tam DOBROU CHUT!
Na me to nebude az brzo chcipnete!

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 04-09-2007 v 16:23 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás