Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ski: on ty kytky měů zastřihávaný a zespoda nebyly vidět...ale zase je pravda že se tím netajil takže je to možný....každopádně kdyby lezl po hromosvodu tak musí překonat další 2 balkony k tomu jeho a pak s kytkama zase zpátky Indiana Jones hadr
mě jedna kytka kouká asi 30cm přes plot a kousek od baráku je skatepark takže tady jezdí samí zlí skejťáci...asi ji budu muset ohnout...aspon bude mít víc sluníčka
Zdarec vespolek.
Kámošce to taky lohli z třetího patra i s květináčema. Já začal s 12 sazeničkama, půlka odešla se slimákama a ještě něčím, zbylo šest. Z šesti dva samci, jeden hermáč = zbyli tří. Někdo mi pole našel, asi díky pěšině co jsem vyšlapal, olámál mi pár větví = splašil sem se a sklidil dvě kytky ze tří. Nic nedávali. Nechal jsem tam jednu, ta kvete jaxvině a má 3,5 metru. Napsal jsem takovou prosebnou písemnost a lípnul to ke kytce, snad se ten čorkař slituje, ale nevěřim tomu... co vy na to? Slituje se? Pochybuju.... (
No právě. Mě uškubli tak maximálně 10%, to dyž to začlo kvíct, jináč to tam nechali. Už to vidim jak tam přídu a bude tam pahýl...možná ani ten ne. Ale sem na to už psichycky připravenej. Ještě že moc nehulim. Jínáč bych tam asi denně stanoval
No před rokem jsem měl udělaný políčku kousek od naší vesnice...měl jsem tam 8 kytek, už kvetly asi měsíc a někdo mi je komletně vyrval a nic tam nenechal!!! Kdybych toho zmr** našel, tak ho asi ukopu!!! No letos to mam na zahradě a v poho..
kurvy jedny čorky už mě vynervovaly dvakrát toten rok jedno mi vyčorovali v lese kytky vůbec nebyly dozrálé na kokot jim to je...a ještě u kámoše na zahradě to už je moc
no....tak nevim, corky se mi vyhli, ale vcera sem prisel na pole..vsechny kytky vytrhany a chciply lezely na zemi..asi 8 peknejch kytek a vsechno je v pici....dve z nich kvetly asi treti tyden a skunky asi jeden tyden...takze na...preju vsem at se vam vsichni svine a corky vyhnou...
Hno, je nás dost. Jaxem tam napsal ten dopis, neotrahávaj to. A to tam byli! Mam tam nastavený větve v úrovni "nad srnkou" a shodili je. Jo a ukradli mi plachtu co sem tam měl složenou (v krámě za 39kč). Kytku nechali, což je pro mě megagyga stresující, páč ted s nima hraju hru o trpělivosti. Kytka chce ještě měsíc, myslim že to ten něgdo tak dlouho nevydrží. Co vy na to? Ta kytí má čtyry mětry...já se o ní bojííííím....fňuk ;((
Tak mam teda nápad. Přesadit? Jak má hluboko a kolem sebe kořeny kytka o výšce nad 3,5m? poradte, je to asi jediná možnost jak jí nechat dozrát. předem si myslim že to bude chtít bagr :-(
Původní příspěvek od Grassmachine Hno, je nás dost. Jaxem tam napsal ten dopis, neotrahávaj to. A to tam byli! Mam tam nastavený větve v úrovni "nad srnkou" a shodili je. Jo a ukradli mi plachtu co sem tam měl složenou (v krámě za 39kč). Kytku nechali, což je pro mě megagyga stresující, páč ted s nima hraju hru o trpělivosti. Kytka chce ještě měsíc, myslim že to ten něgdo tak dlouho nevydrží. Co vy na to? Ta kytí má čtyry mětry...já se o ní bojííííím....fňuk ;((
Grassmachine napis ze ta kytka je na pokusy je to napul technika takze by museli zhulit pul kg.. a jeste napis ze si to kraasne pohnojil rtuti jelikoz neco zkousis.. takez bych jim to nedoporucoval a napsal bych ji tam DOBROU CHUT!
Na me to nebude az brzo chcipnete!