Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Kartonova krabice, rizky, hlina + 2*30W 2700k WARM WHITE **WMS EXPERIMENTO UNO*
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
wms
Stálý Člen

Karma uživatele wms - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zdarec, mno kamo chytit to nechytne, ale kyti najednou rostou i se susi zaroven hehe, jeste sem nehecnul ten vetrak a diky tomu mozna o prvni kyti prijdu, tento vikend musim rozjet diktat vetrakovy. mam tady ted jednoho kompa, ktereho momentalne nepouzivam tak jdu checknout kolik ma vetraku hehe. foto budou zitra.

Old Post 07-09-2007 v 12:55 PM
wms je offline   Profil uživatele wms   Find more posts by wms   Foto galerie člena wms   Click here to Send wms a Private Message   Add wms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

hmm tak si jeste sezen napajeni teda pokud ho uz nemas... jink vetrak do kompu sezenez od 60kc...

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Old Post 07-09-2007 v 12:57 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 19

no to ja mam zatim uplne stejny problem z vetranim proto sem radeji jeste kytky do skrine nedaval mam tam 250w a to by je urcite uprazilo tak cekam az mi prijdou kese at si muzu koupit ufo sice je to drazsi ale potrebuju neco co mi pozdeji utahne pachac

Old Post 09-09-2007 v 09:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wms
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

aktualizece prazeneho brcka lol...

Old Post 10-09-2007 v 09:56 AM
wms je offline   Profil uživatele wms   Find more posts by wms   Foto galerie člena wms   Click here to Send wms a Private Message   Add wms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wms
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Nejak tak to tedka vypada, kyti je ohnuta aby se vlezla do domecku a vetvicky ktere jsou jeste na techto foktach videt-takove ty vysoke, tak ty sem uz seknul aby se nepriskvarily a zkusil sem je soupnout do stimulaxu+rockwool+ zelice naredeny roztok alga grow + bloom, mozna se chytnou.

Old Post 10-09-2007 v 10:03 AM
wms
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Jo a jeste jsem zapomnel poinformovat, ze jsem vcera prepnul na 12/12 takze doufam ze se z ni nevyklube samec, protoze to se mi stalo u meho outdoorku krucis takova krasna velka kytka a v patek ji narostli KULE no neva mam ho doma na stole misto nejakeho rosti ve vaze. Alespon bude zachovan genokod a budu moct trosku pozkouset opylovani samicek hehe.

Old Post 10-09-2007 v 10:33 AM
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hoy.Zajímavý nápad pěstování konopí.Nechci buzerovat ale neschne to náhodou proto že to nemá jak dýchat???Myslím že se to dusí takže ten ofuk je nutný.Držím palce.peace

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 10-09-2007 v 12:45 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

máš to hodně hustý. Něco podobnýho mám taky, ale ne tak promakaný. Mám to jakoby mezi skříní a zdí - komplet uzavřenej prostor - trochu vyšší a pod 20W úsporkou.
Bohužel nemám tak krásnou krabici - chtěl bych to taky zkusit. Třeba by se to přez den dalo dát jakoby na okno otevřený, aby to líp větralo a taky by bylo víc světla.
Sem zvědav co udělá 12\12

Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic.
zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 10-09-2007 v 15:02 PM
Trawa.cz je offline   Profil uživatele Trawa.cz   Find more posts by Trawa.cz   Foto galerie člena Trawa.cz   Click here to Send Trawa.cz a Private Message   Add Trawa.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trawa.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wms
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

tagze diso druhy den 12/12 zatim pomalinku beze zmen hehe.. no s tim dychanim mas mozna castecne pravdu, ovsem nechavam krabici pootevrenou takze dychat by meli co, ovsem ta teplota je mazec kdyz se sviti tak ma ve vysce kvetinace krabice skoro 30 stupnu, coz je mazeec. kurde nechcete mi negdo nejaky vetrak venovat hehe...

Old Post 11-09-2007 v 10:03 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

ZDAREC WMS TAK CO JAK TI TO SLAPE UZ TO POSLO TY KYTARY NEBO JESTE FUNGUJOU? UZ SIS SKUTIL ASPON TEN VETRAK?

Old Post 17-10-2007 v 03:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D!xXx
Stálý Člen

Karma uživatele D!xXx - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

diky tvymu threadu jsem to taky rozjel
No,sam checkni jak to vypada .)

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=32344

Partiees,breakbeat @ breakdance
Smoke that shit..xD

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32344

Naposledy upravil D!xXx 07-11-2007 v 08:50 AM

Old Post 07-11-2007 v 04:20 AM
D!xXx je offline   Profil uživatele D!xXx   Find more posts by D!xXx   Foto galerie člena D!xXx   Click here to Send D!xXx a Private Message   Add D!xXx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

To je matkarna?

400W

Old Post 07-11-2007 v 05:25 AM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od wms
nechcete mi negdo nejaky vetrak venovat hehe...

kolko myslis ze stoji mini pc vetrak, ktory by ti mal imho stacit? podla mna sa zmestis do kila

Old Post 07-11-2007 v 06:35 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás