Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo smoke report by byl ja bych to spis nazval ze hulim jenom obcas ale diesla sem si nemohl nechat ujit........je to takove trochu zabijejici jinymi slovy noc silnejsiho sem este nekouril zadna pohoda pekne to uzemni do kresla bez zbytecnejch reci u koure je cejtit takova jako hutnost nebo tahlost nebo nevim jak to nazvat...........k chuti se nevyjadruju protoze sem to nestacil radne vyflushovat.............
jinak s tim tahnutim vytahuje se to mooc mooc mooc prepinal sem okolo 55cm a u boxu XL sem musel odepnout dno a vypodlozit ho dvema cca 30cm stoleckama.... meli pak +- 150 cm a to jesem ihned po prepnuti vysadil GROW v polovine kvetu bylo privazovani nutnosti jinak az na vysledek sem mooc spokojenej nebyl roslo to daleko pomalejc nez treba POG furt sem musel zvedat lampu kvuli presviceni a ta doba kvetu 10 az 12 tydnu taky nic moc
Moje poznatky o NYCD
skrin 60x60x100 cm, 250w, odtah:euro2+pachac homemade
v ni: 6kytek - 2xNYCD,3xAS,1xLSD
NYCD
rust: opravdu se moc tahne a min vetvi, takze zastipovat, tvori mohutny stonek
kvet: po prepnuti se vytahne urcite aspon o tech 100%, ke konci se listy zbarvily do cerna
dozralo: prvni sem sklizel na 74dnech 12/12, druhou na 82, coz je cca to co udava seedbanka
vynos: 90g z 2kytek, celkove sem sklidil ve skrini cca 160g, takze na vynos urcite dobry model
palice: tvrde jako sutr, kompaktni, fakt nadherna stavba kvetu
vune: prijemne nasladla vune po ovoci, az me to pripomina nasladlou mrkev trochu
chut: prijemne skunkova, podobna vuni (nasladla po ovoci, ale napr. C99 je co se tice chuti uplne jiny kafe), ke konci narocnejsi na plice, v ciste forme obcas zalechta v krku a clovek se zakucka (hmm, pritom sem to vyflushoval poradne)
stav: poradne ze zacatku cloveku zamota hlavou, ale neposle do gauce, vcelku dobry model na delani cehokoliv, neunavi a vcelku dobre nalozi, az pak po celodenni hulbe to je znat
prehulit se z tohohle modelu asi taky nebude zas takovej problem, videl bych to na hodne thc
shrnuti: az na trochu silenej rust, je to supr odruda, silny koureni s dobrym vynosem a krasnejma palkama ==> Muj NYCD v indoor galerce <==
joo koukam ze tam mas taky takovy ty antenky ci co to sem mel na vrcholcich taky to sem este u jine odrudy nevidel....jinak az na ty stavky souhlas.....ses asi znalejsi kurak.........
privez sem si z hollandu ze stixu paklik a je to uplne perfektni kour... ta dokonala chut, vune a hlavne ten strasne pohodovej stav... takovej trochu rozvalenej, ale kreativni... moc se mi to libi... az si zrychtuju skrin, tak diesel se nastehuje jako prvni
Pěstuju ve skleníku a ani jednou jsem nezaštipoval....a mám to rozvětvený jak blázen...tak nvm, roste to krásně, ale ještě mi to nezačalo kvíst:-(..poslu pak smokereport!!
taky sem si nechal jeden rizek NYCD venku, nedavam mu naky moc velky sance, roste pekne, ale vzhledem k tomu ze to je sativa zrajici 10-12tydnu tak to pude asi dost ridky jestli z toho vubec neco bude
noo je to takovy nejaky zapeklity..........indoor sem nezastipoval a bylo to takovy hrozne vytahly prerostly krovi......kdyz sem to zastipaval bylo to o moc lepsi.....kadopadne venku se to nekomu vetvi samo nekomu vubec takze nevim videl sem nezastipavanou venku ktera vypada uplne stejne jako kamaradova balkonovka kterou zastipaval skoro porad takze nevim nevim nevim
Diesla jsem jel pod čtyřkilem (viz.podpis) a k charakteristice od fardy nemám co dodat, snad jen že mě to do toho gauče většinou zajebalo pěkně a nechtělo se mi nic dělat, většinou jsem stejně všechno pak pomotal fakt silnej, krásnejma palicema kvetoucí modýlek
s tím venkem, dal jsem si ven taky dva řezy větví se pěkně, ani jsemho myslim neštípal, ale s tím dozrátím to bude asi past, zatím to neplesniví, ale taky pořádně nekvete, paldy jsou pořád takový zelený, nevybarvený...uvidím, nechám to co nejdýl to půjde (anebo to sejme někdo za mě..)