Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jasný necháváš to přírodě...ale to je stejně nejlepší a jak to pak chceš udělat až to bude v pořádným květu?? BUdeš prostřihávat listy kvůli světlu(protože máš mega hustý keře:-)..) a nebo to zase necháš přírodě??? A jinak hodně zdar a hoď fota už se těším na ty tvoje holky!
Tak jsem tu o5 s novýma fotečkama, měl jsem k dispozici velice solidní foťáček a tak jsem fotil o 106. Jo nevíte někdo o nějakém prográmku co umi hromadně fotky upravit na stejnou velikost? Protože jinak je to jebačka jak prase.
Jinak k fotkám, ty menší kyti jsou na takzvané holandské zahrádce ,Mr.Nice, Big bud atd.
Mužete vidět jak to dopadá když se kyti napapá roundupu, nj příště provedu odborně postřik sám místo dědy. Minulý rok mi zas nechťa pokosil 5 kytek křoviňákem , ale nakonec z nich byli stejně dvoumetrovky.
2mr.haze : no prostrihavat nebudu vubec, protoze moje zkusenost je takova, že kytky to kotel oslabí. Minulý rok jsem zkousel neotrhat par kytek a ani jedna nezplesnivela. zbytek postihla celkem besne plíseň. Vnitřky taky moc neotrhavam, prostě podle mne ty listy kytka potřebuje, jinak by si je nedělala.
2paranoik : ne nekrmim, jenom kmeny davam coklum, ty velke kytky pujdou beztak všechny na polinu . Su zvedavy kolik z toho tak bude. Budu to muset udělat v nějakých sudech nebo nevim
Tak po 12 dnech nahrány další fotky. Jak je vidět tak zřejmě bouřky zlomily kytku přesně v rozvětvení, no žádná hrůza kyti sem podepřel a vesele si roste dál :Pomalu se to zacina čím dál tím víc zašiškovavat, takže zlomených větví bude nespočet (nevýhoda bush growingu ) .Na poslední fotce krásný mr.nice , je to samice ale ještě pořádně nekvete tak doufám že to stihne, plánuju ji oprcat K-2jkou co mi jede pod lampou, a takto získané semínka nasadit next year.
další fotky monster, příští rok seru na takové hovada, a pojedu jenom kvalitní genetiku v nějakých vetších květináčích, líp se s tím bude manipulovat, využití roztoku a manipulace při jeho zavádění bude jednodušší.Akorát budu muset nakoupit kotel hnojek, ale hnojit budu jenom tak každe 3 dny, zbytek bude čerpán z rezevoáru s čistou vodou. No prostě radši pracuju hlavou než rukama, znáte to . Tak tady to máte
Takže milé growerky, vážení groweři, máme tu poslední photomasáž před hromadnou popravou.
Jediný problém který momentálně řeším je sušení, poněvadž žádnou velkokapacitní sušírnou nedisponuji, natož pak nějakým silem. Mno doufám že to nějak zvládnem.
Do týdne budou fotečky ze sklizně. Nu tak tu to máte