Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no snad to bude v poradku ,kupoval jsem komplet (vybojku ,zapalovac ,tlumivku a objimku) v jednom velkoobchode se vsim co souvisi s elektrikou a vybiral mi to clovek co tam dela (tak snad neni blbej a vi co prodava). ja tam ty kondenzatory prdnu.kdyz tam budu mít dohromady 550W tak uz to bude mozna trochu znat na ty cene za el.
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
že jsi dal tlumivku atd. do krabic je sice hezké, ale jestli tyto nejsou v nehořlavém provedení, tak ti de facto žádný účel neplní. Nehořlavé provedení je symbolizováno značkou písmena F v trojúhelníku, ale nejsem si tím naprosto jistý. Kdyby tě to zajímalo, zeptej se člena shaman1*, ten to bude určitě vědět.
Peace
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
KAmo jesli muzu tak bych ti trosku poradil:
A) Ty lidi co ti radej s teplotou maj pravdu....i kdyz to budes mit v CT(400w) tak to proste bude hrat.....a budes s tim mit problemy vy ty vrchni skrini
B)Proc mas nahore 150w?? Neprijde ti to zbytecny???MYslim ze kdyby jsi tam narval treba 2-4 cool white zarivky ( phillips TLD ) tak by to splnilo ucel lip ne? Bude se ti to hezcejc kosatit nez poid sodikem a navic ty kytky muzes mit "skoro" na celou vysku skrinky.....zarivky ti je jen tak nespalej.
C) Kondenzatory tam urco dej. Tlumivka ti vytvari jalovy proud a ten jde bez kondiku do prdele....ale kdyz je kondik tak ten proud chyta a vraci ho zpet do tlumivky..... u tech 550W uz to bude znat....
D) Kup si digitalni vlkomer!!!! kdyz trosku pohledas tak se da sehnat za 300 kc a to myslim neni castka co by te polozila na zada...
Jinak co se chystas jet?? Hlinu?KOkos?Nebo hydro??
JA bych ti asi poradi sehnat plastovou prepravku a hodit tam JEDNU kytku do hydra. Mozna si nekdo bude myslet ze sem magor ale ze skusenosti with bubbler wim ze to bude dost....
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Původní příspěvek od Jpt D) Kup si digitalni vlkomer!!!! kdyz trosku pohledas tak se da sehnat za 300 kc a to myslim neni castka co by te polozila na zada...
kondezátor snižuje jaloý proud ale ten je enom pro velkoodběratele-fabriky atd. takže je to zbytečne ho tam mít.jinak bych se chtěl pochlubit že už mám vše potřebné takže do neděle to smontuju a můžu začít-radost velá foto přidám v nedělu zatím hola.