Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hold někdo to umí s RW, jiný zase s bubble clonerem
U mne po 8 dnech začínají některé klony vytvářet zárodky kořínků - to, co ty máš za 5 dní. Věřím, že to zakořeňuje rychleji jak v RW a možná to je i lehčí než s RW, ale na to si každý musí vytvořit vlastní know-how. Ostatně - jako u zakořeňování v RW - záleží na tom, jak se to seřízne a jaký klon je (dřevnatý, měkký, z jaké části rostliny...). U mých jsem vypozoroval, že kořínky se tvoří na stonku daleko od řezu, což je zajímavé.
neco podobneho jsem zkousel - plastova miska na potraviny a na dne prilepena vzduchovaci hadicka ze 'vzduchove opony', nebo jak to akvaristi nazyvaji. Proste pryzova hadicka s dirkama. kdyz se do toho pusti vzduch, bubla to jako vzduchovaci kamen. Napln obycejna voda, mozna s pridavkem stimulaxu.
Chytlo se mi v tom 100% (tj. 2 z 2 ) rizku.
mam dotaz : taky si dělám bubble cloner a nevim jestli mam tu nádobu s víčkem utěsnit , aby ten vzduchovací motorek dělal jakože v ty nádobě tlak ?? nebo je to jedno a stačí kdyz bublá voda ??
šlo to celý do pr.ele, koupil sem normalni velkej propagator, rockwool, clone-x, rhizotonic a jedem! ) a už to pouští vlásky jako obvykle - prostě zůstanu u letama osvědčenejch metod... pokus byl neúspěšný a esli se k tomu budu vracet tak až budu mít čas, teď su zavalenej objednávkama a sem rád, že to jede po staru, jen škoda těch 38mi nádhernejch kusanů. pax
to moc nerad slysim ze to nevyslo ale dej tomu jeste nekdy sanci. Promin ze jsem byl pryc ale sklizel jsem prvni outdoor lol a nejak jsem se zapomnel v tom.
p.
jak řikám až bude čas tak to zkusím znova, ale teď dávám přednost nečemu co znám a umím a jedu už pár let a HLAVNĚ to funguje tak jak potřebuju ... pax
tak tady je vysledek... mam tendenci dat rizky a zapomenout na ne.. jako tentokrat znovu, koukej se na to koste. Modely, jack herrer x great white shark a colombian gold .
stonky ano maji se namocit... neni dulezity o kolik vic nez 1 cm ale dejme tomu ze 1 cm je minimum.
P
vypada to dobře akorat nebylo by fakt lepsi nechat stonky tesně nad vodou... kytku to prinutí rychleji se dostat do vody pomocí kořínků, a vlkosti bude mít dostatek když bude v takovým uzavřeným prostoru...