Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec
co dodat.....
Modrý ptotos je good,kéž by to tak vypadalo real.
Jinak na 31q dost hustý
čtu že nepoužíváš stimul,to já taky ne,tady jde od řezů vidět,že není proč.
Zdar a sílu přímo od kořenu
Zdar.Možná sem moc náročnej,ale neplánuješ už pro jednou zkusit jedno pheno?Čet sem,že to neovlivníš,ale co taková malá matkárnička?
Škoda taky,že máš přístup k boxu z téhle strany.Kytky máš dobře umístěné,že jsou vidět i ty vzadu,to musím uznat,ale fotka moře modro-bílejch kytek z pohledu delší strany boxu by asi bylo jiný kafe(aspoň pro mě)
Sorry za všechny ty poznámky,ale zdá se mi,že ti sem lidi nepíšou nic jinýho než chválu a tak trochu zapomínaj,že každej fakt moc dobryý grower má svou práci zlepšovat.
Čus,
na začátku sem si řikal, že máš těch kytiček nějak málo na tak velkej prostor. Tedka vidim, žes věděl co děláš a prostor krásně zaplnil.
Máš nějaké vysvětlení pro to, že kytky vpravo vzadu jsou (aspon na fotkách) daleko větší než kytka vepředu uprostřed? Je to jiná genetika nebo to ovlivnuje umístění hadice od zvlhčovačky (je vidět na jedněch z prvních foto)?
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Ahoj Mičurin 666,bohužel výška kytek je způsobena různorodostí jednotlivých druhů.Mrkni na druhou a třetí indoor kde sem jel stejný druh-všechny kytky skoro stejně veliké.................
Zdravím,dneska sem naposled přidal Ec a to na 2.45 .Nechám pár dní než dojede zbytek sudu s hnojivem a udělám závěrečný proplach rohoží a nasadim vodu........
Přihazuji pár nových fotek z dneška
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...