Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jupííí. Tak se se dnes vrátil z menší dovči a co sem neviděl U 3 řízečků už sou kořeny jak ďas
takže každopádně stimulax 2 je na HOVEX a díky všem za rady
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
Mnel jsem podobnej problem...ale uz to sviští jak má...a tyhle bakule na rizkach(viz foto) jsem mnel taky.. takze co jsem změnil?..hlavně světlo.
Matky - 250w rtutovka(SUPEEER)
Rizky - 2x 18 zarivka Osram(philips) TLD
Zacal jsem rozmazlovat (PH 5,6-5.8 ec 1,6)Matky a ono se to vyplatilo) čim je silnšjsi matka tim ti rizek lepe zakoreni...
v stimulaxu to neni zkosel jsem vsechny 3 a se vsema mi rizky zakorenily do 10dnu..
Ph RW kostiček upravuju taky...a rekl bych ze to zkracuje dobu zakoreneni
Tak v tom případě to bylo puze PHčkem. To taky udržuju kolem 5,6 a zatím mi nezakořenil jeden z 15. To jde Takže vám všem etě jednou moc děkuju a posílám foto(starší, takže už vypadaj lépe) časem to tu celé smažu. Tak mír všem a hodně štěstí při pěstování čehokoliv
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
ty rizky nejsou nic moc...
jeste bych zkusil namocit rw kosky pred pouzitim na 24h do rostoku z ph 5,2...(musise to udelat z odstaty vody)...
a hlavne si dej doporadku matky...
No vím, že to není nic extra, ale jsou to moji miláškové Matky hold byly zesviluškovaný a než mě došla pošta s rostokem, tak už byly dosti sežraný, no... Ale rw sem namáčel ale tak do ph 5,4... A hlavně je to moje první školka řízků, tak sem s nimi spokojen zatím mír
jj diky teď už vypadaj k světu je to cca 13 dní od zakořenění...
(nevíte, čím můžou být ty nažloutlé konečky listů?)
jo a sím vás nevíte někdo, co je toto za chorobu? jestli to není ta prachová plíseň či co... zatím to nechám plavat.
dix všem
Jo a ještě prosím vás, teď mi kvetou šišky v jiný skříni, kde budu chtít dát hydro. Tzn. že tyhle řízky nemůžu dát do hlíny.. Co s nima ale teď jeěte tak měsíc, než je budu moc dát do hydra? nevíte? Takhle jim už pomalu prorůstaj kořeny a já je pak budu muset šmiknout. a ještě k tomu nemám žádnou zkušenost s pěstěním v rw. Takže to zalejvám každý 2.den ph5,6+AH1,2,3 podle návodu... Stříkám je Phyt-aminem a cropmaxem
Kdyby se vám chtělo, tak bych klidně i ocenil rady, jak na hydro