Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď jsem si všiml,že sem nenapsal co to je za model na fotce co už kvete... je to Super Skunk+Jock horror jo tak na to sem opravdu zvědav,když šla tak pěkně do květu sama a jak je krásně cítit
Teď jsem si všiml,že sem nenapsal co to je za model na fotce co už kvete... je to Super Skunk+Jock horror jo tak na to jsem opravdu zvědav,když šla tak pěkně do květu sama a jak je krásně cítitškoda,že je tak maličká
Původní příspěvek od fire.ent jo a presne na tuhle kytku sem se te chtel zeptat neni nahodou JHxSS nenazyva se to jack flashem????tot vse kytky mas pekny ar
čauky JJ máš pravdu je to jack flash...zatim to je good kytička začla brzo kvést akorát moc tu vejšku nenabrala,ale to mi až tak nevadí.
Nebyly by ňáký updaty, kámo?
Nemám teď moc času na net, když už, tak na Grower rychle vlítnout, zjistit co se děje, kouknout na pár témat a rychle pryč..
Tvoje křoví mě zaujalo hned názvem, tak jsem to otevřel před časem a nestačil jsem se divit. Hned mě to zaujalo.
Teď zas po čase na tebe koukám a fakt husťárna
Když byla výše od někoho připomínka "jestli ti to někdo nevezme, když toho máš tolik" a ty na to "že to neni vidět", tak bych řekl, že to máš určitě pochystaný, protože tohle už není pět ani deset kytek a za tohle dostat podmínku by byl vcelku zázrak
Nechci tě strašit, sám víš nejlíp, jak na tebe můžou či právě nemůžou přijít
Pošli nový fotky, ať je na co koukat
čau všichni...jj fotky udělám je to opravdu nádhera tedy ty řízky super.Ten No name keř jsem dost probral bylo strašně samců newim proč jestli kyselá hlína nebo to tak mělo bejt...tak půlka šla pryč zatim a brzo dodám foto.