Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hodně dobrý, na to že je to tvůj první pokus se mi zdá, že nemáš ani problém s přehnojováním a tak, protože listy jsou nádherně zelený bez vad. Prostříhaval si to ? nebo to je tak hustý i po prstříhání ? K+
Takhle hustý je to už prostříhané.Nepoužívám Wuxual super protože jsem ho nesehnal,tak jako hnojivo leju Plantania.Ani nemusim zvyšovat dávky,dávám pořád stejně a kytka jak je vidno neprotestuje,jen se mi zdá že nějak pomalu roste.Nechal jsem 4 týdny růstu než jsem přepnul na květ a ted uz to je 5 týden květu a paličky jsou malé.Ale snad se to časem rozjede..
11 tyden,porad to nejak roste,uz to ma 80 cm a jde to cim dal tim vys.Ale vypada to ze dost na ukor palic.Co s tim? Jsou na tom male palice ale zase jich tam je dost.Co mam udelat abych palicky natekly a nahodili cukricek? Svitil jsem na to 5 tydnu 24/0 250W sodik a ted je to uz 5 tyden preple na kvet 12/12.Mam pridat svetlo?Muzu jeste prihodit 100W sodik ale nevim jestli to pomuze.Jinak vzdalenost lampy od vrcholku asi tak 35 cm. Ruzin
poradi nekdo???
P.S: Kdyby nekdo nahodou poznal co to muze byt za skunk tak at mi to taky napise.Diq
Cus Ruzi hele jax tam psal kolik si za co zaplatil nemoh bys eshte napsat kdes to splasil?zvlast by me zajimal ten kvetinac pro hydroponii a ten meric vysky wodowodni hladiny....sou to docela ok ceny ja myslel ze to bude mastny diiiik
Tak ten meric hladiny maji v kazdem OBI stejne jako ten kvetinac.Meric stoji 40 Kc a kvetinac 50 nebo tak nejak.Fakt uz si to moc nepamatuji ale kdyz se poptas prodavacu v OBI na veci pro Hydro tak te urcite poslou tam kde sezenes vsechno