Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od A.ART to: Tayem de Tox : všechno sem si prošel a zjistil sem že se do dá poznat i dřív ( preflowers) ale tak to je jedno pokusím se to vyfotit lípa asi ještě chvíli počkám... jo a makro sem fotil taky ale byly taky rozmázly ...a tato se mi zdála být nejlepší.. ale co to je jedno
no fájn! konečně ale preflowers sou co?předčasný kvítky-- tzn, že kytka občas vyhodí pár blizen ještě během růstu. mrkni se jak vypadá blizna a jak samčí koule a věř mi, že až tam budou, že si je nepopleteš
no a s tím focením nevím,no- prostě zaostřit a nepohnout (fakt-taky sem s tím válčil) pochlap se-- s takovým nickem bych čekal art áčkovej kvality
óoj ..a podle čeho bys to jako chtěl poznat? vidíš tam snad ňáký koule nebo blizny??? (a navíc ta fotka je rozmazaná jak máslo po chlebu, s tímhle se můžeš jít leda tak vytřít... hele, nastav si na foťáku kytičku (makro), opři se o něco, nebo ho na něco polož, zaostři a pak teprv foť!).
Já mám taky rád vychytaný fotky, aspoň pokud to je v momentálních silách, ale tady bych rád trochu AArta podržel. Na to, aby šlo potencionálně rozeznat samce od samice je ta fotka kvalitní dost a není vůbec špatná. Dokonalá není, ale špatná taky ne, proč tolik toho vzruchu?
Že samce v tomhle období není nikdo schopnej rozlišit je jiná věc..
PORSHAK: myslíš tuhle fotku: http://grower.cz/forum/image.php?a...72366&size=full ? no já ti nevím. navíc kvalitu fotky jsem napadal až v druhým sledu, prvotně jsem podotýkal, že tam nejsou žádný známky pohlaví, takže mi naprosto nebylo jasný, jak bychom to jako měli poznat---naopak z toho bylo nad slunce jasné, že se chlapík nenamáhal prostudovat si danou problematiku... což ale už zjevně napravil, fotky už dělá taky dobrý, takže tímto AArtovi přeju už jen samý samice a hooodně tvrdý palice!
pěst!
No jasný, že je to ona.
A jó, máš recht. Já jen, jak jsem řek výše, kvalita dostatečná pro zjištění, že vlastně zjistit nic nelze, haha
Jinak si to teď hezky shrnul, takže já se jen připojuju k tvému přání a přeju pořádný palicoidní křoví.
1.) tak toto je jedna ze dvou posledních kytek a ukazalo se že to je samice ))
2.) ukázka ...
3.) a toto je ještě jedna kytka která je ještě menší a ještě se neukázala
chci se zeptat myslíte že mám ostříhat ty velké listy aby ta energie šla víc do palic nebo s tím mám ještě počkat....? nebo jestli to mám vubec ostříhat... co myslíte??