Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ted sem svítil ve dne, ale budu v noci. Stejně tam je horko jak cip. Přes 40 tam bude jen jak se do toho opře slunko a mnohem víc klidně počítám-tak sem zvědavý.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
my svítíli v noci, ale radši jsme přepli na svícení ve dne, protože střecha je děravá a v noci to vypadalo jako ufoni na půdě ... zatim sme naměřili maximum ve skříni (u vrcholků) 32°C
punke:
Zdarek ,resil jsem stejny problem s teplotou..jak mile se do toho oprelo slunce tak uz to bylo v haji teplota letela jak bejk a vlhkost 0..zkousel jsem to poresit i tim ze jak je pod taskama takova ta izolacni igelitova folie tak jsem tam nastrkal petky ,aby tam padilo vic vzduchu..teplota se tim snizila ale ne uplne pak jsem si boxik presunul o patro niz a v zapeti bylo po problemu..myslim ze se potykas v celku s neresitelnym problemem ,jak uz tady bylo uvedeno v jinym prispevku v lete je to pod taskama jak v saune naopak v zime zase kosa jak blazen..jak rikam ,ja uz to vzdal a growbox jsem premistil!
No já taky upouštím od téhle stračky, protože se stěhuju z baráku do města tak na to seru-ale na jaře, podzim(zvláště při loňské a letošní zimě) to bylo v pohodě.Třeba se někdy vrátím na tenhle barák, ale to už budou větší kasy a nebudu to schovávat tak si pojedu v pohodičce tu svoji.Dík za ohlasy a mějte se.
Jeste k te nerealnosti.Kamos bydli v podkrovi(normalni puda),kterou ma odizolovanou nejakou vatou a v lete tam mel loni prej max 27°C,coz nemas pomalu ani v byte,takze by se urcite pestovani pod strechou posefovat dalo.
Tak to jo, ale chce to větší investici.Předělat celou půdu mám v plánu do budoucnu, ale teď na to nejsou kačky. Bude to stát drsné kačky, ale bude to stát za to!!
mám stejnej problém ...podkroví..hic..už mám skoro 40 stupínku..a nějak mi žažloutly listy..bojim se smrti..ale už sou silný..ale mám to za pár tak si s tim ted hlavu nelámu..ale dneska sem s tim trochu exšperimentoval..natáh sem z průduchů zespod trubky do sklepa kde je tak těch 20 stupínků..a během dvouch hoděk sem se kouknul..a teplota mi klesá..supr zatim z 38 na 32...čekám že by to mohlo eště chvíli klesat..sice sem tomu moc nevěřil..75mm trubka přes dvě patra. sem si řikal že se ten vzduch cestou stejně ohřeje..ale zatim to fachá dobře..tak nevim jestli to tak pude i v těch extrémech co byly nedávno..ale lednici bych asi vynechal..opravte mně jestli se mílím ale podle mně lednička vydá více tepla..má větší příkon než výkon..sice chladí ale nevim nevim..možná jo,možná ne..tak přeju veselý tropy..a hodně nápadů na jednoduché chlazení
V podstatě máš pravdu - lednička vlastně čerpá teplo z jednoho místa na druhý + k tomu přidává teplo, který "vyrobí" vlastní činností (elektromotor...). Takže, pokud budeš "čerpat" teplo pomocí "ledničky" (to by samozřejmě nebyla klasická lednička, ale spíš nějaká klimatizace) třeba právě z půdy do sklepa (blbej příklad), tak na půdě se ti ochladí a ve sklepě bude teplo podle rovnice Q1 = Q2 + P (Q1 - teplo převedené do sklepa, Q2 - teplo odebrané z půdy, P - příkon chladícího zařízení).. samozřejmě, že to neplatí 100% (např. ne všechnu energii vyzáří agregát v podobě tepelné, všechno teplo se nevyzáří v "cílovém místě", ale např. i cestou z potrubí..)