Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 26w + 2x17w by LordPepino
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
C.R.E.A.M.
Stálý Člen

Karma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% PěstitelskáKarma uživatele C.R.E.A.M. - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zářivky na stojáka sou ok, mám to tak v matkárně, jednu horizontal a dvě vertical a nic se netočí

Old: HPS 100W, OC 32W - SensiStar, Fourway, NL/Sh, HKush, Chronic, no names...

New:_Continual_255W, Too many strains...

Old Post 27-03-2007 v 01:14 AM
C.R.E.A.M. je offline   Profil uživatele C.R.E.A.M.   Find more posts by C.R.E.A.M.   Foto galerie člena C.R.E.A.M.   Click here to Send C.R.E.A.M. a Private Message   Add C.R.E.A.M. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

13 den (doufam ze kvetu) Příspěvek č. 18

Tak sem udelal par zlepsovaku ale vidim to marne vypada to vsechno na samce . Tu nejvetsi kytku sem dal na balkon s tim ze ju budu mit na okrasu nejspis to je samec...a ty zbyly 2 sem nechal ve skrini sou stejne velky tak je to dobry ale maji "koule" tak nevim jestli z nich vyroste pestik.... to je asi mala pravdepodobnost ze.......

1. osvetleni

2. kytka 1

3. kytka 2

4. obě kytky

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Naposledy upravil LordPepino 02-04-2007 v 19:20 PM

Old Post 02-04-2007 v 19:11 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fry
Stálý Člen

Karma uživatele fry - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to su na 99 % samce,smola

Old Post 02-04-2007 v 20:45 PM
fry je offline   Profil uživatele fry   Find more posts by fry   Foto galerie člena fry   Click here to Send fry a Private Message   Add fry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

njn ja mam pech no neva uz ke mne putuje WW a super skunk tak doufam ze se povede aspon ten druhej pokus.....(a nevite co by to mohlo ovlivnit?? ph pudy?)

Old Post 02-04-2007 v 21:03 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fry
Stálý Člen

Karma uživatele fry - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

staci trochu pohladat napr. zadat do vyhladavania 'feminizace' ale s tym ph mas pravdu.
chystas sa to pestovat pod usporkami?drzim palce,aj ja to chcem za mesiac dva rozbehnut pod usporkami.

Old Post 03-04-2007 v 06:56 AM
fry je offline   Profil uživatele fry   Find more posts by fry   Foto galerie člena fry   Click here to Send fry a Private Message   Add fry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

2Fry: budu pokracovat pod usporkama..... ale koupim asi njaky lepsi.Sice sem byl s temahle spokojenej ale mnl sem tam nejdriv 3 kytky pak 2 kytky tad planuju 4 kytky...

Old Post 03-04-2007 v 07:05 AM
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdar ja bych ti taky doporucil zainvesovat trochu do zarivek www.narva.cz. Patice a predradnik si koupis treba www.ereka.cz nebo www.janca.cz. pak te jeden komplet vyjde kolem 300K. Na rust doporucuji zarivky Oceanic Colour a Oceanic Blue 2. Na kvet bych pak koupil aspon nuturelite kdyz ne sodik, ale to je na tobe pac lepsi oceanic colour nez obyc usporky, ty sou dost lejm i na mikropest rekl bych Jinak hodne stesti do dalsi rundy..

Old Post 03-04-2007 v 19:04 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

No odporučil by som ti to čo MEDICINEMAN,tvoj grow budem sledovať a
držím ti palce aby ti to vyšlo

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 13-04-2007 v 14:49 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

No můj aktuální stav je čekání na semínka a na 70w předřadník....
Příští gtow chci stihnout do začátku prázdnin...celkem fofr ale pocital sem to a mám neco pres 22 dní růstu a 50 dní na kvet.... u super skunku to staci?

Old Post 13-04-2007 v 15:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-10-2007 - MimiGrow by LordPepino - 59 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás