Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem udelal par zlepsovaku ale vidim to marne vypada to vsechno na samce . Tu nejvetsi kytku sem dal na balkon s tim ze ju budu mit na okrasu nejspis to je samec...a ty zbyly 2 sem nechal ve skrini sou stejne velky tak je to dobry ale maji "koule" tak nevim jestli z nich vyroste pestik.... to je asi mala pravdepodobnost ze.......
njn ja mam pech no neva uz ke mne putuje WW a super skunk tak doufam ze se povede aspon ten druhej pokus.....(a nevite co by to mohlo ovlivnit?? ph pudy?)
staci trochu pohladat napr. zadat do vyhladavania 'feminizace' ale s tym ph mas pravdu.
chystas sa to pestovat pod usporkami?drzim palce,aj ja to chcem za mesiac dva rozbehnut pod usporkami.
2Fry: budu pokracovat pod usporkama..... ale koupim asi njaky lepsi.Sice sem byl s temahle spokojenej ale mnl sem tam nejdriv 3 kytky pak 2 kytky tad planuju 4 kytky...
Zdar ja bych ti taky doporucil zainvesovat trochu do zarivek www.narva.cz. Patice a predradnik si koupis treba www.ereka.cz nebo www.janca.cz. pak te jeden komplet vyjde kolem 300K. Na rust doporucuji zarivky Oceanic Colour a Oceanic Blue 2. Na kvet bych pak koupil aspon nuturelite kdyz ne sodik, ale to je na tobe pac lepsi oceanic colour nez obyc usporky, ty sou dost lejm i na mikropest rekl bych Jinak hodne stesti do dalsi rundy..
No můj aktuální stav je čekání na semínka a na 70w předřadník....
Příští gtow chci stihnout do začátku prázdnin...celkem fofr ale pocital sem to a mám neco pres 22 dní růstu a 50 dní na kvet.... u super skunku to staci?