Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zohnal som zvlhcovac vzduchu za 650,ale musi sa voda dolievat kazdych 8 hod,takze skrinka je uz teraz kompletna.Vcera som dal naklicit 6 semien rovno do hliny do takych malich kvetinacikov z neakej raseliny,ktore rovno pichnem do velkych.
vsetky semiacka mi vyklicili boli od dutch passion,nakoniec som ich dal naklicit do vaty.Uz su presadene do velkych kvetinacov po dve a pod lampou na 18/6.
no přece snad poznáš jestli je vlhká hlína ne? prostě se nesmí drolit,musí z ní jít uplácat bábovka :-)
je normální,že v tak malim prostoru skoro nezalejváš,ta zvlhčovačka to stíhá za tebe,u minulího growu jsem v začátcích taky skoro nezalejval,neboj voni až trochu povyrostou začnou bumbat uvidíš
hlavně by ti tam neměla stát voda,když to bude moc suchý budou povadlý,když přelitý začnou žloutnout flekatět a uhnívat.
jináč pěkná skříňka,to jo,na to že to je poprvý tak dobrý.
měj se čus!
Myslim ze na rast sa fakt hodi metalhalogenid a na kvet tam potom dam sodik.Musel som prerobit cooltube,lebo mi zacal vynechavat ventilator,ktory ju chladil.Takze cooltube ma teraz vlastny okruh a je to ovela lepsie aj vlhkost stupla o 10,20%
Potreboval by som fakt poradit,na odtah vzduchu som dal taky ventilator,ktory ma v kazdom rohu LED diodu,zltu,cervenu,modru a zelenu.
Neviem ci to nebude vadit rastlinam ked budu mat tmu.Su to len 4 ledky,ktore som zakryl aby svietili co najmenej,ale aj tak to trochu svieti co myslite mohlo by to uskodit?
Viem ze s tymi kvetinacmi to nieje najlepsie riesenie,ale zaberali vela miesta v skrini su vlastne o poschodie nizsie na policke v uzatvorenom priestore,a ten ventilator idem hned poriesit.
Chasniku přeju hodně štěstí při pěstění. Pamatuju si když si zakládal todle téma a měl si doma jen tu skříň, v tu dobu sem taky začínal s indoorem a pořád na něm dělám a ty už dávno pěstíš:-) tak hodně štěstí!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-