Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak již název příspěvku napovídá seznámím vás ještě s menším počinem na zahrádce kde je zastoupen každý model ze kterého se mi podařilo vyselektit samice...
Po skušenostech raději nebudu psát popisy k fotkám-na začátku růstu není kytka příliš atraktivní a vypadají všechny skoro stejně,takže jenom tak v rychlosti...Mexican sativa,Super Skunk,Skunk1,Misty,Ak-47,Sensi star.
Tak už mám vysázeno vše co jsem měl v plánu a tak přichází na řadu kontrola stavu a věci kolem pěstění potřebné,jako je zalévání,sledování počasí,focení a podobné banality...
Prošel jsem políčka abych na holky juknul jak jim to frčí a jsem spokojen.Většina řízků které jsem vysadil se ujala a tak vám teď nabídnu pár foteček které nepotřebují komentář....
tak ta poslední fotka vypadá dost solidně:-Dkrásný keřík...k+ kejmo..dnes se jedu podívat na můj skleníček a foliovníček, tak snad mě bude čekat podobná nádhera..
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Zdarek ,vypadaj hodne slusne ty tvoje slecinky heh..
Nejak sem se nedocet jakou dobrotu jim davas ,ale tusim..Ze by ten koprivo-hnojovej a buh vi co jeste koktejlik ze sudu??
Jináč the best clones Mexico,Sensi,48 ,myslim ,ze je se na co tesit !!
Sleduju to vsechno ,at letej zensky zatim cuzz
Pro velký úspěch jsem se rozhodl vás informovat o hnojivu....na což jsem málem zapoměl nebýt Tekknoua.Jedná se o namočené slepičáky,kopřivy a asi kilo banánů ve 100l.sudu (litrů bude možná víc.)Tuto hnojku aplikuju jednou týdně a jak je vidět kytkám to jedině prospívá....V období květu dávkování zvýším a skusím přídat více banánů pro lepší výslednou chuť-je to zatím pouze teorie a výsledek pocítíme až se sklidí
Dnes jsem zavítal na políčka(U jabloně-sensi star,kousek od jabloně Mexican sativa na kterých jsem byl naposledy když jsem je za pomocí přátel sázel...Takže jsem si od toho zase tolik nesliboval...No po pravdě,není to round jako minulej rok ale i tak se něco chytlo a tak mi ze zasazených 22 řízků,zbylo v této době cca 11 dohromady tj: 8 mexik,3 Sensi star.
Samo že nesmím zapomenout na akci "hnůj" které se daří jak sviň-doufám že jezeďáci nebudou na podzim aktivní a kytky mi neodvezou jako nějaké hnojivo.....
Opět se mi kousek od kytek usadil nějakej bezák...mám to ale štěstí...minulej rok se mi stalo něco podobného.....
Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....
Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....
jezeďáci přivezli novou várku hoven,naštěstí pouze z jedné strany a tak moje 2 holky zůstali v naprostém pořádku což se o zbytku populace-plevele a tak-říct nedá....
Původní příspěvek od sundance Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....
Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....
Čorkaře chytnu a zmaluju mu prdel jak sviň!!
Life in peace.
Sundance.
Zdárek koukám ,že zas má někdo spadýno na tvé plody v tvých rajských zahradách ,no to je v řiti.Mi to přijde ,jak kdyby někomu z ničeho nic přeskočilo a uvědomil si ,že by měl taky něco sadit ,tak si přeskočil uštípnout nějaký šnicle ,pač bych řek ,že jen idiot by čekal ,že tam bude už něco co se bude dát kouřit..Menší tip na závěr,bacha na náctiletej okruh známejch ,myslim že tam bude víceméně pramenit tato postkomunistická idea o které jsi psal!Jináč kytí vypadaj krásně vytálně ať se daří ,brzy na viděnou.
Jsem tu opět s nějakým reportem z rajských zahrad.
Díky několika špatným dním plných deště a větru,jsem přišel o jednu z největších kytek(sensi star).Ikdyž byla uvázaná na několika místech,nápor větru a vody která znásobila tíhu větví,bohužel nevydržela.Stejně tak její kolegyně která stála vedle.Zlomil se celej vršek a spousta menších větví je nalomených ale zatím žijou-uvidíme až ztěšknou pod paličkama.
Ostatní svěřenkyně zatím drží ikdyž mají z těch několika špatných dní trochu "nalomené"zdraví.
Doufám že špatnému počasí je dnešním vypečeným dnem konec.
Nebudu vás unavovat dlouhým psaním a raději přejdeme k aktuálním fotkám na kterích je zachycen masakr na zahradě a na políčkách v blízkém okolí.