Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Sundancův letošek 07.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Obecné pokračování v seznámení... Příspěvek č. 17

Jak již název příspěvku napovídá seznámím vás ještě s menším počinem na zahrádce kde je zastoupen každý model ze kterého se mi podařilo vyselektit samice...
Po skušenostech raději nebudu psát popisy k fotkám-na začátku růstu není kytka příliš atraktivní a vypadají všechny skoro stejně,takže jenom tak v rychlosti...Mexican sativa,Super Skunk,Skunk1,Misty,Ak-47,Sensi star.

Za legál,Sundance.

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 16-05-2007 v 15:14 PM

Old Post 15-05-2007 v 22:39 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Obecné report po 2 týdnech. Příspěvek č. 18

Tak už mám vysázeno vše co jsem měl v plánu a tak přichází na řadu kontrola stavu a věci kolem pěstění potřebné,jako je zalévání,sledování počasí,focení a podobné banality...

Prošel jsem políčka abych na holky juknul jak jim to frčí a jsem spokojen.Většina řízků které jsem vysadil se ujala a tak vám teď nabídnu pár foteček které nepotřebují komentář....

Za legalizaci,Sundance.

Outdoor 04,05

Old Post 29-05-2007 v 19:36 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Report....

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 22-06-2007 v 10:06 AM

Old Post 22-06-2007 v 09:58 AM
cantona9
Stálý Člen

Karma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% PěstitelskáKarma uživatele cantona9 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ty vole to ich furt zastrihavas alebo tie odrody maju sklon k vetveniu fakt vyzeraju k zezraniu...

Old Post 22-06-2007 v 12:25 PM
cantona9 je offline   Profil uživatele cantona9   Find more posts by cantona9   Foto galerie člena cantona9   Click here to Send cantona9 a Private Message   Add cantona9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

tak ta poslední fotka vypadá dost solidně:-Dkrásný keřík...k+ kejmo..dnes se jedu podívat na můj skleníček a foliovníček, tak snad mě bude čekat podobná nádhera..

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 22-06-2007 v 12:46 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Cantona9-v případě mexika proběhlo hafo zástřihů (největší kytka),některé kytky byli šmiknuté jednou a některé vůbec-vše řezy vlastní produkce.

Wevi...Děkuji.Ve skleníku to frčí,přeju hodně úspěchu.

A samo že nezapomínám všem poděkovat za nějaké ty kostky!!!

Za legál...Sundance.

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 24-06-2007 v 01:18 AM

Old Post 22-06-2007 v 15:53 PM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdarek ,vypadaj hodne slusne ty tvoje slecinky heh..
Nejak sem se nedocet jakou dobrotu jim davas ,ale tusim..Ze by ten koprivo-hnojovej a buh vi co jeste koktejlik ze sudu??
Jináč the best clones Mexico,Sensi,48 ,myslim ,ze je se na co tesit !!
Sleduju to vsechno ,at letej zensky zatim cuzz

Old Post 22-06-2007 v 17:08 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Dobrý den všem ve spolek....

Pro velký úspěch jsem se rozhodl vás informovat o hnojivu....na což jsem málem zapoměl nebýt Tekknoua.Jedná se o namočené slepičáky,kopřivy a asi kilo banánů ve 100l.sudu (litrů bude možná víc.)Tuto hnojku aplikuju jednou týdně a jak je vidět kytkám to jedině prospívá....V období květu dávkování zvýším a skusím přídat více banánů pro lepší výslednou chuť-je to zatím pouze teorie a výsledek pocítíme až se sklidí

za legáááálll...Sundance.

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 11-07-2007 v 10:16 AM

Old Post 11-07-2007 v 09:54 AM
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

hmm..to vypada chutne ta prvni fotka.. jinak moc pekne kytiz..hodne stesti..

muj 1.outdoor 2007

Old Post 11-07-2007 v 12:54 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

....Vypadá chutně a voní ještě "líp" Děkuji.

Dnes jsem zavítal na políčka(U jabloně-sensi star,kousek od jabloně Mexican sativa na kterých jsem byl naposledy když jsem je za pomocí přátel sázel...Takže jsem si od toho zase tolik nesliboval...No po pravdě,není to round jako minulej rok ale i tak se něco chytlo a tak mi ze zasazených 22 řízků,zbylo v této době cca 11 dohromady tj: 8 mexik,3 Sensi star.

Outdoor 04,05

Old Post 11-07-2007 v 20:56 PM
sundance
Stálý Člen

Akce na hnoji:D Příspěvek č. 27

Samo že nesmím zapomenout na akci "hnůj" které se daří jak sviň-doufám že jezeďáci nebudou na podzim aktivní a kytky mi neodvezou jako nějaké hnojivo.....

Opět se mi kousek od kytek usadil nějakej bezák...mám to ale štěstí...minulej rok se mi stalo něco podobného.....

Outdoor 04,05

Old Post 11-07-2007 v 21:10 PM
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Akce na zahrádce.....

Outdoor 04,05

Old Post 11-07-2007 v 21:19 PM
sundance
Stálý Člen

Obecné Report... Příspěvek č. 29

Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....

Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....

Čorkaře chytnu a zmaluju mu prdel jak sviň!!

Life in peace.

Sundance.

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 14-08-2007 v 15:59 PM

Old Post 14-08-2007 v 08:20 AM
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Report z akce hnůj.....

jezeďáci přivezli novou várku hoven,naštěstí pouze z jedné strany a tak moje 2 holky zůstali v naprostém pořádku což se o zbytku populace-plevele a tak-říct nedá....

za legáál...Sundance.

foto:Sensi star a Mexican sativa.

Outdoor 04,05

Old Post 15-08-2007 v 17:52 PM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Re: Report... Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od sundance
Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....

Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....

Čorkaře chytnu a zmaluju mu prdel jak sviň!!

Life in peace.

Sundance.

Zdárek koukám ,že zas má někdo spadýno na tvé plody v tvých rajských zahradách ,no to je v řiti.Mi to přijde ,jak kdyby někomu z ničeho nic přeskočilo a uvědomil si ,že by měl taky něco sadit ,tak si přeskočil uštípnout nějaký šnicle ,pač bych řek ,že jen idiot by čekal ,že tam bude už něco co se bude dát kouřit..Menší tip na závěr,bacha na náctiletej okruh známejch ,myslim že tam bude víceméně pramenit tato postkomunistická idea o které jsi psal!Jináč kytí vypadaj krásně vytálně ať se daří ,brzy na viděnou.

Old Post 18-08-2007 v 20:09 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Obecné Roste to,láme se to.... Příspěvek č. 32

Brej večer.

Jsem tu opět s nějakým reportem z rajských zahrad.

Díky několika špatným dním plných deště a větru,jsem přišel o jednu z největších kytek(sensi star).Ikdyž byla uvázaná na několika místech,nápor větru a vody která znásobila tíhu větví,bohužel nevydržela.Stejně tak její kolegyně která stála vedle.Zlomil se celej vršek a spousta menších větví je nalomených ale zatím žijou-uvidíme až ztěšknou pod paličkama.

Ostatní svěřenkyně zatím drží ikdyž mají z těch několika špatných dní trochu "nalomené"zdraví.
Doufám že špatnému počasí je dnešním vypečeným dnem konec.

Nebudu vás unavovat dlouhým psaním a raději přejdeme k aktuálním fotkám na kterích je zachycen masakr na zahradě a na políčkách v blízkém okolí.

Za legáálll Sundance.

p.s.Čorky se zatím nedostavily.

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 13-09-2007 v 21:11 PM

Old Post 13-09-2007 v 21:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás