Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
toto som chcel pocut, len mam taky problem, ze pri registrovani noveho zakaznika dam adress atd. ale ked dam Slovenska Rep. tak vzdy mi tam vyhodi Ceska Rep. ale asi je to chyba webmastra toho eShopu
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
poduk nekdo chce tak pro neho udelam to ze mi rekne co chce ja jen skocim do obchudku a koupim mu to a na dobirku mu to poslu. Pokud byste chteli tak muze i donest s toho obchodu par fotek veci ktery byste chteli abyste meli aspon pojem co kupujete. JE TO JEN NA VAS.
ja si tam kupuju veci uz par let.BRNO
hele....asi nejlepsi obchod je spodni trakt....a JAMA..jamu ted presunuli nekam do riti a bude se otvirat v lednu (myslim nekdy kolem 15).
takze vezmu fotacek a trochu to tam vyfotim. pokud nekdo bude mit zajem o nejakou konkretni vec tak mu od toho vyfotim vic druhu a potom pres postu to nejak vyresime. Jelikoz spidni trakt je nabytej takovyma vecma az vam budou vylizat ocka tak cekam ohlas...
To Robos: a co presne chces...jako celkouvej obchod?
To drinker: myslim trakt..polde me je to nejlepsi obchod na morave ohledne dymek a prislusenstvi k huleni. Ja osobne jsem tam uz utratil stovky ...
hašišák: skoro hnedka na začátku když tam jedeš z maliňáku, nebo jak se to náměstí jmenuje, po levý straně, jako by ale až ve dvoře, ale maj tam na vratech nebo tak do ulice ceduli Mazar. ja tam ale byl naposledy tak před více než dvěma rokama, tak nevím co tam všecko maji, je tam aj tattoo studio.
jo a zkus třeba pohledat tady na groweru, mám pocit že tu o brněnskejch growshopech bylo tema
luckyBOB: jo, traktu mam plno veci, bongo, dymky, chodim si tam i pro blbou sklenenku... vonny tycinky si tam kupuju a tak... je to tam dobry...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Podle mě jsou ceny V Hemp obchodech naprosto nepřijatelný co se Hemp oblečení týče, konopí bylo od jakživa používaný k výrobě oblečení pro dobrou kvalitu a nízké náklady, takže je to prostě jenom komerční propaganda.
Ale proč ne v dnešním světě.....
Zdrawim!
Hladal som na groweri, ale nenasiel som ziadne forum o konopnych produktoch ktore su dostupne na Slovenskom a Ceskom trhu. Urcite vsetci vieme ze z konopy sa da robit vyse 20.000 produktov. Mydla, sampony, lieciva, jedlo, olej, plasty,sladkosti,pivo atd atd...no a zaujima ma co vsetko je dostupne u nas...
Ja som nasiel zatial napriklad cannabisovy caj. Kupil som ho v Trnave - SR.
Obsah zaujimavych latok:konope sirup(5%), konope extrakt(0.0015%) http://www.cice.ch
Inak cajik je chutove vynikajuci a chladeny osviezi.