Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojivo použivám na hlínu,zatím.Obsahuje NPK-12.5-11-34.5%
P2O5-rozpustny ve vodě34.5% což si myslím ¨že toho fosforu
je dost honě.Později ho budu dávat i do bublaku.
kytka co je tady je Noname v hlíně,všechny kytky měly ze začátku
stejné podmínky,takže nevím co jsem zadrbal,ikdyž tuším.Zatím
se mějte a držte palce at se kytičky uzdraví.Ahoj!!!
Díky za radu.Zatím dojedu to co mám,kupovat hnojky budu až za měsíc. Příjdou mi nějaké nové semínka,tak to skusím s bublerem znova,ikdyž se mi muj pokus č.1-nezdařil.(štěstí přeje připraveným)-ja zrovna moc připravený nebyl a pak jsemdopadl
jak hupkař!!!Už jsem zjištoval PHmetr a ECmetr,prodavají je
v polsku asi za 200kč-je to tyčinka a nakonci je měřák,jen musím zjistit jestli měří i tekutiny nebo jen v hlíně.ja mám do PL jen10-15minut,takže pohoda.
to Robe:
Ahoj,zaujaly me tvoje primalexovy bublaky.Mam 2 uplne stejny a jsem nad miru spokojenej.Na rust jsem mel 200w halogenek ana kvet jsem si poridil 250w sidik.Hnojiva si myslim,ze by jsi nemel podcenovat.Ja pouzivam Wuxal super 6ml na 10l:na kvet pridavan OBM 15ml na 10l a Kristalon PK 5ml 2x tydne primo do roztoku.Jsou i lepsi hnojiva,ale tyto mam vyzkouseny.Hnojivo na kaktusy se mi moc nezamlouva.Roste to super.Mej se a preju poradny palice.
máš to velice hezké!nádherné kvíti. trochu ted předělávám
celou skřín.Chci použít pro rúst 50W usporku -svíti jak300W žarovka+20Wzařivku Oceanik nature,má větší podíl modrého
spektra. Na květ mám připravený 110Wsodík.Už nechci nic
podcenit,proto chci mít vše připravené abych po opravě
boxu neudělal nějakou hovadinu. JINAK DÍKY VŠEM ZA PODPORU
A VAŠÍ TRPĚLIVOST!!!
Musím si pújčit foták od kámoše a nafotit opravy a upravy,hlavně
nové stínitko jenž dělám pro lepší světlo. Čaute!!!
Tak se omlouvám všem jenž čekali na nějakou aktualizaci.
Všechny kytky odešly do věčného nebe.Byl jsem měsíc v lázních
a má mamka je velice úspěšně zlikvidovala. Tak si myslím že toto téma zatím uzavřem. Zatím mam nasazano 3ks Master kushe
v kokosových tabletách,maji už caa.2cm,až povyrostou kořínky
tak je dám bublat a dám fotky. mějte se fajn a díky za rady
a podporu! ROBE.
Ahoj!Tak kořínky byly caa.30cm. Nebyly zažloutlé ale v pohodě bíle.Mamka je nevyhodila,jen je svojí péči zlikvidovala(vypla ovladaní světla a vzduchový motorek)teprve pak to šlo do háje.
V dubnu začnu znova s novou genetikou,mám ještě 3ks.HH
a 5ks.WW.Tak se uvidí.Momentálně chci trochu předělat skřín.
Zatím zdar všem!