Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Eloren Nebylo by lepší dát kousek plechu na vrchní stranu CT ? (dovnitř) Zamezil bys nepatrným ztrátám v tom skle. Každopádně K+ =)
Pokud se muzu vyjadrit...
Myslim, ze jsem to tu taky videl, ale zda se mi, ze kdyz se da ten plech do CT, tak cim niz mas svetlo nad kytkama, tim uzsi plochu osvitis. V ty CT, to musi byt dost uzky. A-wing (a snad i ta moje parodie ) je delany prave do siroka, kvuli osvitu co nejvetsi plochy
Já jsem si hned v půlce mojeho prvního growu taky sestavil A-wing.
Tohle jsem si stavěl ještě těsně před tím než se a-wing rozmohl. Je to proti A-wingu zbytečně moc pracné. Hliníkový plech na A-wing koupíte za 100,- + nějaký 1mm plech na to véčko uprostřed a nějaký kousek plechu na uchycení obímky a máte všechno. Jenom to trošku ohnete, spojíte hliníkovýma nýtkama a je to hotovo.
Původní příspěvek od Dim Capo: hezky, ale chtelo by to jeste pokrejt necim odrazivim, protoze hlinik moc velikou odrazivost nema...
hliník má po stříbru druhou největší odraaživost, akorát lehce a docela rychle koroduje a tvoří na povrchu slabou vrstvu nějakýho oxidu, takže pro dokonalý odraz se musí leštit
Chlapy cenove je to sice stale nad vasima home vyrobkama, ale nasel jsem neco jako wing, jmenuje se to MIG a je to skoro stejny a za super cenu. http://www.growpestitel.cz/index.ph...57812a1f1f5d1b6
tak petu zdar
hoj, chystám se vyrobit stínítko z nerezové trubky prům. 155mm, tlšťky 0,5mm. Nevím, esli vyleštit ten plech nějak (kotouček + pasta + vrtačka - kdetovzít) nebo to polepit odrazovou (plastovou a bohužel hořlavou ) fólií.. taky vůbec netuším, jak by to mělo být velikostně.. esli by někdo věděl, byl bych mu vděčen. edit: co to vzít tekutým pískem a jakoby poškrábat, tedy by to nebylo vyleštěný, ale mělo by to rozptyl..
čus, nevim teda jak by tekutej písek - velikost "poškození" oproti třeba proklepávanýmu plechu měl pomoct s rozptylem. rozptyl by možná mohlo zvýšit třeba to, kdybys tu trubu přejel vrtačkou s takovim tim ocelovym kartáčem jako nejdřív podélně a pak do pravýho uhle s tim prvním tahem jakoby, ale to je jen drontodoměnka
ale třeba kdybys na tom stínidlu měl jen Nlite tak by ta folie vpoho vydržela. imho