Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si svietim svetlom co mam na mobile a len tak ponad rastliny nie priamo na nich.......na to aby si skontroloval ci je nieco v poriadku ti bdue stacit uplne 5 min a za tu dobu rastlina nieje schopna pri tak malom toku svetla zmenit svoj spiaci rezim.....priblizne 20min trva kym sa rastlina prabudi z uplnej tmi na svetle....aj ked sa poliavju rastlinky tak sa odporuca az 30min po zapnuti svetla v tedy su prebudene...tak ze opakujem 5min svietenia slabim svetlom namierenym niekam inam im uskodit nemoze......ja som s tym nemal nikdy ziadny problem
no, pánové, nevím... je sice pravda, že to tej kyti trvá minimálně 20minut než se rozhejbe, ale myslim si, že jí to bude stresovat. Nedoporučoval bych ani to zelený světlo, protože kyti má receptory i na zelený světlo, sice málo, ale má. Viz můj oblíbený graf.
Ta infravize by měla být OK. Infra světo kyti rozhodně nevidí
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Původní příspěvek od Typek23 Ale ako ej na tom ludske oko ..........vidi clovek infra svetlo???
nevim jestli je tohle otazka, nebo vtip... kazdopadne to je videt na tom grafu...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Neviem naco sa tu rozobera Infra svetlo ked mi sa tu bavime o najvhodnejsom "servisnom" svetle. Rozoberajte druhy svetlie viditelne ludskym okom a vhodne do pestiarne.
A neni tendle topic krapet zbytečnej? Když budu chtít ve skříni něco dělat, tak tak učiním, když je doba svícení, nebo ne? Řekl bych, že nikdy nenastane tak akutní případ abych nemohl počkat 8(12) hodin na světlo
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
nerozhejbe.rozhejbe se pouze fnc.kytky.vzruch světla dopadajícího na plochu listů, samzřejmě i palic, se nastartuje ihned!!!,,ona,, ho spozoruje ihned!!!je jen na ní jestli spustí fnc. a tu každopádně spustí, a může i v menší míře!!!ale myslím že to infra asi ne!!to nespozoruje!!!
ale já sem to tak myslel
Marilize Legajuana
Původní příspěvek od Typek23 Neviem naco sa tu rozobera Infra svetlo ked mi sa tu bavime o najvhodnejsom "servisnom" svetle. Rozoberajte druhy svetlie viditelne ludskym okom a vhodne do pestiarne.
protože je jediný, který podle mě kyti nevidí....
Marilize Legajuana
díky za k+ za ten graf ... v mym threadu uz je minimalne 1/2 roku ale nevadí našel jsem ho někde na http://www.solaroasis.com/ ... občas přemejšlim jestli je opravdu "real", ale asi jo... ale ty jejich světla bych si asi nekoupil
Marilize Legajuana
Nebo by se nemusela schanet ani plocha baterka ani dioda jak zde zaznelo ale stacilo by zajit do trafiky a koupit si zaplavac se zelenym svetylkem.Bylo by po starostech a jeste si nakonec mate cim odpalit bre;-)
A clovek vidi infra svetlo? Ja myslim ze ne, na infra potrebujes takovy special bryle na nocni videni, ty zobrazujou infra... Nehlede na to, ze infra zareni kitizz videj, kdyz mate vic infrazareni ve svetle, znamena to ze se kytizz bude vic tahnout, protoze infra zareni v urcite mire prochazi kitkama a kdyz je Bylina obklopena jinou hustou vegetaci a ma malo svetla, protoze ta okolni vegetace ho pohlcuje a tak se kitizz vytahne, aby prerostla vsechno okolo, protoze dostava nejvic infra svetla...